NB I: „Az Újpest jobb, mint a Fradi” – Hernádi Zsolt először beszél a tulajdonosváltásról

Pór KárolyPór Károly
Vágólapra másolva!
2024.04.14. 17:29
Hernádi Zsolt először nyilatkozott az Újpest FC-ről, mióta a Mol megvásárolta a klubot (Fotó: Mol, archív)
Először szólalt meg az Újpest FC-vel összefüggésben a klub új tulajdonosának, a Mol-csoportnak az elnöke, Hernádi Zsolt, aki a Mandiner videójában válaszolt több, sporttal kapcsolatos villámkérdésre.

 

Hernádi Zsolt először is arra a kérdésre válaszolt a Mandinernek, hogy a Mol miért pont az Újpestet vásárolta meg az NB I-es klubok közül.

Azért, mert kell még egy olyan csapat, mint a Fradi, és ennek az egyetlen esélye, amelyik meg tudja ezt csinálni, az az Újpest. És az Újpest megérdemli, hogy végre legyen egy olyan tulajdonosa, amely hajlandó bele hitet és pénzt is fektetni – fogalmazott a Mol elnöke, majd arra is reagált, utolérheti-e az Újpest a Ferencvárost. – Az Újpest jobb, mint a Fradi.”

Hernádi egyéb sporttal kapcsolatos kérdésre is válaszolt röviden. Így kiderült, hogy jelenleg Szoboszlai Dominik a kedvenc magyar játékos, elmondta, hogy a Mol azért támogatja a magyar sportot, mert hinni kell a sikerekben. A nyári labdarúgó Eb-ről azt mondta, nagyon nehéz csoportban vagyunk, és ha sikerül továbbjutnunk, az már fantasztikus siker.

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik