MK: Nyilván nem igaz – így reagált Mezei Szabolcs Bognár György szavaira

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.03.01. 07:25
null
Mezei Szabolcs megmenthette volna a Paksot a hosszabbítástól, ha a rendes játékidő ráadásperceiben berúgja a tizenegyest. Csapata azonban így is nyert 2–1-re az Újpest ellen, és a Magyar Kupa negyeddöntőjében a Vasassal mérkőzik majd.

Bognár György a találkozó utáni sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, Mezei Szabolcs annyira szeret futballozni, hogy azért hagyta ki a tizenegyest, hogy játszhasson még.

„Nyilván ez nem igaz! Vagyis szeretek játszani, de nem ezért nem lőttem be. Sokat agyaltam, hová lőjem, végül ugyanoda lőttem, mint a hétvégén. Sajnos a kapus számított rá, és ki tudta védeni” – mondta a 23 éves középpályás. 

Videónkban természetesen szóba kerül a hosszabbításban Könyves Norbert által szerzett győztes gól, amely után nem sokkal a csatárt kiállították. Emellett a negyeddöntős ellenfélről, a Vasasról is beszélünk, és kitérünk a vasárnapi, MTK elleni bajnokira is. 

MOL MAGYAR KUPA
NYOLCADDÖNTŐ
ÚJPEST FC–PAKSI FC 1–2 (0–1, 1–1, 1–1) – hosszabbítás után
Budapest, Szusza Ferenc Stadion, 2389 néző. Vezette: Bognár Tamás (Kóbor Péter, Bornemissza Norbert)
ÚJPEST: Banai D. – Doka (Kiss T., 64.), Pauljevics, Keita, Jevtoszki, Geiger (Kovács D., 73.) – Mack (Tajti M., 64.), Radosevics, Ljujics (Mörschel, a szünetben) – Ambrose (Csoboth, 95.), Sasere (Koburi, a szünetben). Asszisztensedző: Víg Péter
PAKS: Simon B. – Kinyik, Vas G. (Szabó J., 53.), Lenzsér – Kovács K., Papp K. (Windecker, 53.), Haraszti Zs. (Böde, 78.), Kocsis B. (Osváth, 109.), Balogh B. – Hahn (Könyves, 96.), Skribek (Mezei Sz., 53.). Vezetőedző: Bognár György
Gólszerző: Radosevics (47.), ill. Skribek (21.), Könyves (110.)
Kiállítva: Könyves (114.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik