Paks: Balogh Balázs nem kenné rá Szappanosra a ZTE elleni 4–3-as vereséget

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2024.02.17. 07:23
null
A labdarúgó NB I 21. fordulójának nyitányán a Paksi FC a Zalaegerszeget fogadta. A hazaiak már a 4. percben megszerezték a vezetést, és sokáig úgy tűnt, hogy sima győzelmet aratnak. A ZTE azonban nagyot küzdött és két szerencsés gólnak köszönhetően 4–3-ra megnyerte a mérkőzést. A találkozó után Balogh Balázzsal beszélgettünk, aki 350. alkalommal lépett pályára NB I-es meccsen.

Balogh Balázst arról kérdeztük, milyen érzelmek kavarognak benne.

„Ez egy mélyütés a csapatnak, de most kell mentálisan erősnek lenni. Ahogy a győzelmeket nem szoktuk túlreagálni, a vereségeket sem szabad, szerintem ez nagyon fontos, hogy ebből tovább tudjunk lépni. Nem azt mondom, hogy könnyű lesz, de meg kell szenvedni ezt. Túl kell lépni, és a következő meccsre kell koncentrálni. Nagyon fontos kiemelni, hogy együtt nyerünk, de együtt is veszítünk. Nem lehet ezt most egy emberre rákenni. Vegyes érzelmek vannak bennem.”

Videónkban keressük a választ a miértekre, de Balogh arról is beszél, tud-e így örülni annak, hogy 350. alkalommal lépett pályára NB I-es meccsen. Végül arról beszél: mennyire fájó számukra, hogy vesztett pontokban már jobban áll a Paksnál a Ferencváros.
 

 

LABDARÚGÓ NB I
21. FORDULÓ
PAKSI FC–ZTE FC 3–4 (2–0)
Paks. Vezette: Bogár Gergő
Gólszerző: Evangelu (4. – öngól), Könyves (45+2., 55.), ill. Gruber (53.), Croizet (66., 90+1.), Mance (73.)

A mérkőzés szöveges tudósítása itt olvasható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik