Grzelak: Ez az egyik legnagyobb győzelmem, amióta a Vidi edzője vagyok!

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2024.02.18. 18:09
A Fehérvár ünnepelhetett a rangadó végén (Fotó: Kovács Péter)
A labdarúgó NB I 21. fordulójában a Fehérvár 1–0-ra megverte odahaza a Debrecent. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

A DVSC trénere, Szrdjan Blagojevics először gratulált a Fehérvárnak a győzelemhez.

„Tele volt a meccs érzelmekkel és energiával. Az újrarúgatott büntető döntött. Nem láttam a szituációt, úgyhogy csak annyit tehetek, hogy elhiszem, ez volt a helyes döntés. Ami még döntött, hogy nem sikerült betalálnunk. Nagyon sok kapura tartó lövésünk volt, annak ellenére, hogy nem ez volt a legjobb teljesítményünk. De a győzelemhez be is kell rúgni ezeket a helyzeteket. Az első félidőben nem voltunk elég bátrak, nem voltak a legjobbak a megoldásaink. A másodikban jobban játszottunk, találtunk tereket, hogy feltörjük a védelmüket, de a győzelemhez gól kell. Túl sokszor fordul elő mostanában, hogy nem sikerül gólt lőnünk. Erre megoldást kell találnunk, kicsit újra kell gondolni a dolgokat, újrakezdeni a nulláról és megtalálni a probléma gyökerét.”

A Fehérvár FC vezetőedzője, Bartosz Grzelak szerint a találkozó bármelyik oldalra eldőlhetett volna.

„Remek ellenféllel találkoztunk, amely nagy önbizalommal játszott. Amikor a Debrecen nyomást gyakorolt ránk, lassúak voltunk, és bár próbáltunk ezen a második félidőre változtatni, továbbra is azt éreztem, hogy lassú a csapat. Büszke vagyok arra, hogy mindegy, kit állítunk be a csapatba, érti a játékunkat. Örülök, hogy ilyen meccseket meg tudunk nyerni, hiszen egy remek edző irányítja mai ellenfelünket kiváló játékosokkal. Ez az egyik legnagyobb győzelmem, amióta a Vidi vezetőedzője vagyok! Ma úgy tudtunk nyerni, hogy nem a legjobb teljesítményünket nyújtottuk, ami óriási dolog a labdarúgásban.”

NB I
21. FORDULÓ
Fehérvár FC–Debrecen 1–0 (T. Christensen 29. – 11-esből)
Székesfehérvár, Sóstói Stadion, 4770 néző. V: Andó-Szabó

ONLINE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik