Menedzsere szerint Horváth Krisztofer készen áll a Serie A-ra

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.02.22. 14:52
Menedzsere szerint Horváth Krisztofer készen áll a Serie A-ra (Fotó: Koncz Márton)
Menedzsere, Vörösbaranyi Armand szerint készen áll az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságra, a Serie A-ra a Kecskeméti TE-nek kölcsönadott Torino-labdarúgó, a kétszeres magyar válogatott Horváth Krisztofer.

Horváth Krisztofer játékjoga évek óta a Torinónál van, de további fejlődése érdekében az olasz csapat több magyar klubnak is kölcsönadta, az előző idényt 24 meccsen szerzett hét góllal és két gólpasszal zárta, a mostani évadban pedig még ennél is jobb számokat produkál, minden sorozatot figyelembe véve 22 találkozón kilenc gól és nyolc gólpassz fűződik a nevéhez.

A játékos menedzsere, Vörösbaranyi Armand beszélt a Sport Italiának Horváth helyzetéről és jövőjéről.

„Még jobb idénye van, mint az előző. Őrült számokat produkál. Sok mutatóban vezeti a bajnokságot. Korát tekintve ez kiváló eredmény egy olyan fejlődő bajnokságban, mint a magyar” – kezdett bele a menedzser.

„Amellett, hogy a pályán előrelépett, emberileg is hatalmasat fejlődött. Megértette, hogy a tehetsége egy ajándék és nem pazarolhatja el. Hatalmas szíve van és napról napra egyre több vezetői képességet mutat” – mondta képviseltjéről Vörösbaranyi Armand, aki megjegyezte, folyamatosan kapcsolatban vannak a torinói vezetőséggel. 

„Biztos vagyok benne, hogy készen áll a Serie A-ra, de nyilvánvalóan ez az edzői stáb döntése lesz. Egy biztos: ha lehetőséget kap, mindent megtesz, hogy bizonyítson és kiérdemelje a helyét” – hangsúlyozta Vörösbaranyi, aki szerint a Kecskeméten kölcsönben lévő támadó a németországi Európa-bajnokságon is ott lehet Marco Rossi keretében.

„Minden magyar játékos arról álmodik, hogy játsszon az Európa-bajnokságon. Krisztofer sem kivétel, rendkívül motivált. Marco Rossi az elmúlt hat évben remek munkát végzett a válogatottban. Munkájának köszönhetően válogatottunk újra úgy ragyog, mint sok évtizeddel ezelőtt. Rossi háromszor kapta meg az Év Edzője-díjat, az egész ország szereti és tiszteli. Marco is elismeri Krisztofer képességeit, ezért már kétszer is lehetőséget adott neki, de neki keményen kell dolgoznia a hátralévő időben is” – zárta szavait a menedzser.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik