DVTK: Kassára kerülhet a télen érkezett légiós – sajtóhír

Pór KárolyPór Károly
Vágólapra másolva!
2024.02.17. 14:47
Ondrej Baco máris távozhat a DVTK-tól (Fotó: dvtk.eu)
A boon.hu szerint a szlovák első osztályban szereplő kassaiak kölcsönvennék a DVTK télen érkezett, de a felkészülés alatt megsérült cseh védőjét, Ondrej Bacót.

 

A boon.hu Kassáról származó értésülése szerint a szlovák élvonalbeli FC Kosice csapata szeretné kölcsönvenni a DVTK által télen szerződtetett cseh Ondrej Bacót, aki nyelvi nehézségek nélkül irányíthatná a kassaiak védelemét, felépülését követően. 

Az izraeli Hapoel Jurusalemtől télen szerződtetett belső védő a diósgyőriek spanyolországi edzőtáborban, a szerb Topolya SC elleni felkészülési meccsen kapott egy rúgást, ami miatt le is kellett cserélni a január 24-i meccsen és hetekre harcképtelenné vált. 

Az FC Kosicének a bennmaradásért vívott harcban lenne szüksége egy rutinos belső védőre, Szlovákiában február 21-ig tart a téli átigazolási időszak, tehát jövő szerdáig dőlhet el, marad-e Baco Diósgyőrben, vagy máris továbbáll.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Ondrej Baco (cseh, Hapoel Jerusalem – Izrael), Komlósi Bence (Parma – Olaszország), Marco Lund (dán, IFK Norrköping – Svédország), Doru Popadiuc (román, Universitatea Cluj –  Románia), Tóth Balázs (Kazincbarcika) 
Kölcsönbe érkezők: Szabó Levente (Fehérvár FC)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Bánhegyi Bogdán (legutóbb kooperációs kölcsönben, Kazincbarcikán szerepelt)
Kiszemeltek: Novothny Soma (Vasas FC)
Távozók: Marin Jurina (bosnyák-horvát, MTK Budapest), Lukács Dániel (Kecskeméti TE) 
Kölcsönbe távozók: Jérémie Obounet (gaboni, FC Kosice – Kassa, Szlovákia)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Karlo Sentic (horvát, Hajduk Split – Horvátország)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Ondrej Baco (cseh, FC Kosice – Kassa, Szlovákia)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik