Felkészülés: a DVSC négy gólt kapott a Ljubljanától

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.01.22. 12:35
A DVSC-nek ezúttal semmi sem jött össze (Fotó: dvsc.hu)
Az NB I-ben szereplő DVSC 4–0-s vereséget szenvedett a szlovén Olimpija Ljubljanától a törökországi edzőtáborban.

A mérkőzés elején nem nagyon forogtak veszélyben a kapuk, inkább a Debreceni VSC játékosai birtokolták többet labdát – derült ki a DVSC hivatalos honlapján közzétett beszámolóból.  A 15. percben aztán a szlovénok eltalálták a jobb kapufát, majd a 19. percben egy közeli lövéssel a vezetést is megszerezték (1–0). A szünetig a DVSC igyekezett némileg fokozni a tempót, a 30. percben Bárány Donát fejelt fölé, majd nem sokkal később már kapura, de az Olimpija kapusa védett. A kapus Dzsudzsák Balázs kísérletét már bravúrral hárította a 44. percben, a szünetig nem esett több gól.

A második játékrészben a DVSC lépett fel támadólag, azonban az 51. percben egy elveszített labda után a jól és gyorsan futballozó Ljubljana egy ziccert kihasználva megduplázta előnyét (2–0).

A DVSC-nek ezt követően több kisebb-nagyobb lehetősége is volt a gólszerzésre, de a 66. percben egy szép egyéni akció végén ismét a szlovén csapat talált be (3–0), majd nem sokkal később egy debreceni hiba után újabb gólt szerzett (4–0).

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Olimpija Ljubljana–Debreceni VSC 4–0 (1–0)
DVSC: Megyeri – Kusnyir, Dreskovics, Pellumbi, Ferenczi J. – Szuhodovszki (Lagator, 78.), Manrique – Vajda B., Dzsudzsák (Szécsi M., 63.), Domingues (Kiziridisz, 78.) – Bárány (Úlfarsson, 79.)
Gólszerző: Diego Pinto (19.), Bristric (51.), Raúl Florucz (66.), Motica (77.)

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik