Nebojsa Vignjevics a fiatalszabályt bírálta; Bátori Bence szerint sok munka vár még a Vasasra

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2023.12.10. 23:30
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

A ZTE FC elleni, 1–1-re végződött bajnoki után a sajtótájékoztatón Nebojsa Vignjevics ezt mondta: „Az utóbbi időben történtek olyan események, amelyeket nem volt lehetőségem kontroll alatt tartani, megváltozott a légkör a csapaton belül, valami olyasmi történt, ami visszaveti a teljesítményt.” Megkérdeztük az Újpest vezetőedzőjét, mire gondolt? A szerb szakember a fiatalszabályt bírálta, az szerinte „nem teremt igazi versenyhelyzetet a csapatba kerülésért, az edzéseken megfelelően dolgoznak a játékosok, de annak, aki a kora vagy nemzetisége miatt kimarad, nehéz elmagyarázni, hogy hiába jobb a másiknál, mégis a kispadon kell üldögélnie”. A ZTE FC elleni, 1–1-re végződött bajnoki után a sajtótájékoztatón Nebojsa Vignjevics ezt mondta: „Az utóbbi időben történtek olyan események, amelyeket nem volt lehetőségem kontroll alatt tartani, megváltozott a légkör a csapaton belül, valami olyasmi történt, ami visszaveti a teljesítményt.” Megkérdeztük az Újpest vezetőedzőjét, mire gondolt? A szerb szakember a fiatalszabályt bírálta, az szerinte „nem teremt igazi versenyhelyzetet a csapatba kerülésért, az edzéseken megfelelően dolgoznak a játékosok, de annak, aki a kora vagy nemzetisége miatt kimarad, nehéz elmagyarázni, hogy hiába jobb a másiknál, mégis a kispadon kell üldögélnie”.

A férfi vízilabda Eurokupában címvédőként továbbjutó Vasas csapatkapitánya, Bátori Bence szerint az angyalföldiek sikeres őszön vannak túl, de még sok munka vár rájuk. A négy gólt szerző pólós lapunknak azt mondta. „ Azon voltunk, hogy méltó módon zárjuk le az idény első felét, ami sikerült is, jó érzés volt még a naptári évben utoljára szép számú közönség előtt játszani, és a legfontosabb, hogy nyertünk. Úgy vágtunk neki az Eurokupának, hogy a csoportelsőség a célunk, de elismerésem a Savonának – várjuk a nyolcaddöntő sorsolását. Az előző idényhez képest változás, hogy a Bajnokok Ligájából kapunk ellenfeleket, és bármelyik csapattal találkozunk, biztosan nehéz dolgunk lesz.”

Lármázó nézők, lógó kötelek, méregdrága belépőjegyek, egyet nem értő pontozóbírók, törött borda, hat nap után folytatódó finálé. Száz éve rendezték meg Magyarországon az első ökölvívó országos bajnokságot – hét súlycsoportban kezdődtek el a küzdelmek, mert nehézsúlyban mindössze az MTK-s Pielitz Nándor nevezett. A Népsport mellékletünkben olvasható cikkből az is kiderül: a szervezők elfelejtettek orvost hívni a szorító mellé, pedig szükség lett volna rá. Szakál, a III. Kerület versenyzője például úgy eltalálta a Lapterjesztőket képviselő Jolsvayt, hogy az negyedórán át eszméletlenül feküdt a földön.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik