NB I: hazájából érdeklődnek a Kisvárda légiósa iránt

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.15. 11:58
null
Rafal Makowski iránt a hazájából érdeklődnek (Fotó: Pusztai Sándor/Kelet-Magyarország)
A lengyel élvonalban (Ekstraklasa) szereplő Widzew Lódz szerződtetné a labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda lengyel középpályását, a 27 éves Rafal Makowskit – számolt be róla a lodzkisport.pl helyi lap.

 

A portál azt írja, hogy a négy forduló után két-két döntetlennel és vereséggel rajtoló, a 18 csapatos bajnokság hetedik helyén álló Widzew mindenképpen szeretné megerősíteni a középpályáját, de azt nem a klubbal korábban hírbe hozott német utánpótlás-válogatott, jelenleg szabadon igazolható Sebastian Kerkkel, vagy egy másik külföldivel, hanem egy lengyellel, Rafal Makowskival tennék meg.

A 27 éves játékos egyébként még a 2021–2022-es idényben igazolt Kisvárdára a Slask Wroclawtól, a szabolcsiak színeiben pedig 55 mérkőzésen hét gólig és négy gólpasszig jutott.

A lodzkisport.pl kitért rá, hogy korábban a Slask 300-400 ezer eurót keresett Makowski eladásán, a jövő nyárig érvényes szerződéssel rendelkező, a Transfermarkt által 500 ezer euróra becsült játékost a Lódznak ki kellene vásárolnia, ám a Widzew nem engedheti meg magának, hogy fizessen a játékosokért, az ügynek viszont a következő napokban kell megoldódnia.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik