FTC: idén már nem léphet pályára a fiatal tehetség

Vágólapra másolva!
2023.08.01. 17:19
null
Edzőmeccsen szakadt el Halmai Ádám térdszalagja (Fotó: <a href="https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/paszka-lorand-utjan-a-fradival-keszulo-fiatal-tehetseg" target="_blank">fradi.hu</a>)
A Ferencváros 22 éves szélsőjének, Halmai Ádámnak elszakadt a jobb térdszalagja, így több hónapos kihagyásra kényszerül – mondta el a fiatal játékos édesapja a Metropolnak.

„Hiába, ez a futballistasors – mondta a szélső édesapja, az 57-szeres válogatott középpályás, Halmai Gábor.Ádám eleinte nagyon maga alatt volt, de ahogy teltek a napok, megbékélt a sorsával.”

A 2001-ben született játékos a Ferencváros első edzőmeccsének hajrájában sérült meg, mikor rosszul érkezett le egy fejpárbajt követően. Elszakadt az elülső keresztszalagja, amelyet azóta már sikeresen megműtöttek, így a közeljövőben megkezdheti a rehabilitációt, ez azonban biztosan hosszú hónapokig eltart.

Halmai Ádám tavaly nyáron került az FTC fiókcsapatához, a Lipcsei Péter által irányított NB II-es Soroksárhoz, amelyben hamar alapemberré vált és a mögöttünk hagyott évadban 29 bajnokin 15-ször volt eredményes, ezzel csapata házi gólkirálya lett. Kiváló teljesítményének köszönhetően hamar le is csapott rá a Fradi, de arra még biztosan várnia kell, hogy tétmeccsen is bemutatkozzon a zöld-fehéreknél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik