Megyei foci: Hevesi Tamás szakmai igazgató, Nagy Tibor vezetőedző lett

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.07.14. 09:28
null
Nagy Tibor és Hevesi Tamás is Martonvásárban kapott munkát (Fotó: Martonvásár Sport-foci/Facebook)
A Fejér vármegyei első osztályban szereplő Martonvásár közösségi oldalán számolt be róla, hogy szakmai igazgatónak nevezte ki a magyar cukorbeteg-futsalválogatottal nemrég Európa-bajnokságot nyerő Hevesi Tamást, aki pedig vezetőedzőnek a 17-szeres magyar válogatott Nagy Tibort nevezte ki, aki a szintén korábbi magyar válogatott Kriston Attilát váltja.

Mint arról beszámoltunk, a Fejér vármegyei első osztályban szereplő Martonvásár még tavaly menesztette a négy hónapra eltiltott Horváth Lászlót, aki a feol.hu szerint arra buzdította játékosait, hogy ne járjanak edzésre. A szakembert a településen élő, egyszeres válogatott Kriston Attila váltotta, akivel a csapat utolsó helyen zárta a vármegyei első osztály 2022–2023-as küzdelmeit, de így sem esett ki az ötödosztályba.

A klub most arról számolt be, hogy a csapat szakmai igazgatója lett a magyar cukorbeteg-futsalválogatottat Európa-bajnoki címig vezető Hevesi Tamás, aki első intézkedéseként a 17-szeres magyar válogatottat, a legutóbb az NB III-től tavaly ősszel visszalépő Balassagyarmatnál dolgozó Nagy Tibort nevezte ki vezetőedzőnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik