Mezőkövesd: Fehérvárról érkezett a volt U-válogatott védő

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.06.22. 13:59
null
Kojnok Zsolt Mezőkövesen folytatja a pályafutását (Fotó: mezokovesdzsory.hu)
A Mezőkövesd NB I-es labdarúgócsapata bejelentette, hogy szerződtette a Fehérvárról távozó, korábbi U-válogatott védőt, a 22 éves Kojnok Zsoltot.

 


„Szerződést kötött klubunk a korábbi korosztályos válogatott Kojnok Zsolttal”
– írja a mezokovesdzsory.hu.

A védelem jobb oldalán bevethető 22 esztendős játékos a Móri SE, majd a 2012–2013-as idénytől kezdve a Videoton korosztályos csapataiban pallérozódott. A 2017–2018-s idénytől kezdve folyamatosan tagja volt a fehérvári klub második csapatának. A 2021–2022-es idényben már a Fehérvár első keretének a tagja volt, az OTP Bank Ligában 2022 augusztusában a Gyirmót ellen debütált, és összesen három mérkőzésen szerepelt az NB I-ben. Aztán kölcsönben Budaörsön játszott, a 2022–2023-as idényben pedig a Fehérvár NB III-as csapatában játszott 19 meccsen. Fehérváron lejár a szerződése, így szabadon igazolhat Mezőkövesdre.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS MEZŐKÖVESDEN
Érkezők: Hudák Martin
(Soroksár SC), Kojnok Zsolt (Fehérvár, szabadon igazolhatóként), Ugrai Roland (szabadon igazolható, legutóbb Pendikspor – Törökország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Cseke Benjámin (Diósgyőri VTK), Kotula Máté (Dorogi FC), Rédling Kevin (Szeged-Csanád GA), Torvund Alexander (Csákvár)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Bodnár Attila

Kiszemeltek: Lehoczky Roland (MTK Budapest – kölcsön után végleg?)
Távozók: Bobál Dávid (MTK Budapest, kölcsön után végleg)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: Baranyai Nimród (Debreceni VSC), Bobál Gergely (Vasas FC), Lehoczky Roland (MTK Budapest)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik