Fehérvár: 23-szoros válogatott játékos érkezhet – sajtóhír

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.01.17. 08:03
null
Az<a href="https://agrinio2day.gr/poleitai-o-nteibi-flores-stin-fechervar/"> agrinio2day.gr </a> már a főcímében is azt írja, Florest (balra) Fehérvárra adhatják el
Görög sajtóhírek szerint a helyi élvonalban 8. helyen álló Panetolikosz 26 éves, 23-szoros hondurasi válogatott középpályásával, Deybi Floresszel erősíthet az NB I-ben 8. Mol Fehérvár FC. Úgy tudjuk, a játékos már meg is érkezett a klubhoz orvosi vizsgálatra.

 

 

Több görög portál is arról számolt be, hogy a Panetolikosz hondurasi alapembere, a belső középpályás, ebben az idényben 16 meccsen játszó Deybi Flores a Mol Fehérvárhoz szerződhet. Az agrinio2day.gr úgy tudja, a klub tulajdonosai engedélyt adtak a középpályásnak, hogy elutazzon a magyar kérőhöz tárgyalni az új szerződéséről, és a futballista vasárnap el is hagyta Görögországot. A Nemzeti Sport is úgy értesült, hogy Florest szerződtetné a Fehérvár, és a középpályás már meg is érkezett orvosi vizsgálatra a klubhoz, ami után hamarosan akár be is jelenthetik az átigazolását.

SZAPPANOS NEM JÖN
A fehérváriakkal kapcsolatos hír, hogy értesüléseink szerint eldőlt, Szappanos Pétert nem szerződtetik a Honvédtól. Úgy tudjuk, többször is tárgyaltak a klubok a kapus átigazolásáról, de nem tudtak megegyezni, így a 32 éves kapuvédő marad Kispesten.
P. T.

Floresnek nyáron lejár a szerződése a görögöknél, de klubja a hírek szerint 100 ezer euró ellenében már a télen hajlandó elengedni őt. A 23-szoros hondurasi válogatott középpályás korábban a Vancouver Whitecapsben az amerikai profi ligában, az MLS-ben is szerepelt, 2021 nyarán szerződött Görögországba, a görög élvonalban másfél év alatt 41 mérkőzésen két gólt szerzett és két gólpasszt adott.

A fehérváriakkal kapcsolatos hétfői hír volt, hogy a klub elköszönt két kölcsönjátékostól, Szendrei Ákostól és az ukrán Bohdan Lednevtől, miközben eddig egy új játékos csatlakozott Huszti Szabolcs edző csapatához, a szintén középpályás, norvég Tobias Christensen.

 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOL FEHÉRVÁR FC-NÉL
Érkezők: Tobias Christensen (norvég, Valerenga – Norvégia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérnek: Szabó Levente (Kecskeméti TE)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Deybi Flores (hondurasi, Panetolikosz – Görögország), Malcom Edjouma (francia-marokkói, FCSB – Románia), Andrian Kraev (bolgár, Levszki Szófia – Bulgária)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: Bohdan Lednev (ukrán, Dinamo Kijev – Ukrajna, lejár a kölcsönszerződése), Szendrei Ákos (DAC 1904 – Szlovákia) Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Budu Zivzivadze (grúz, Hapoel Beer-Seva – Izrael)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik