Fehérvár: célkeresztben a válogatott újonca – NS-infó

CS. A.CS. A.
Vágólapra másolva!
2022.11.22. 09:39
null
Szappanos Péter (feketében) vasárnap debütált a válogatottban (Fotó: Török Attila)
Információnk szerint továbbra is napirenden van a Mol Fehérvár FC-nél, hogy szerződtessék a válogatottban múlt héten bemutatkozó Szappanos Pétert, és a Vidi már a téli átigazolási időszakban megszerezné a 32 éves kapust – a helyzetet nehezítheti, hogy a játékos megállapodása 2024 nyaráig köti a Budapest Honvédhoz.

 

Szappanos Péter tavaly nyáron került a Honvédhoz, s hamar csapata egyik legjobbjává vált, Marco Rossi szövetségi kapitány rendre számított is rá a válogatott keretben, vasárnap pedig debütált a Görögország elleni (2–1) felkészülési mérkőzésen. A Mol Fehérvár már a télen szerződtetné.

A Honvéd ugyanakkor a téli átigazolási időszakban nemcsak a 32 éves kapusát, hanem több mezőnyjátékosát is elveszíthet. Értesülésünk szerint a bal oldali védő Tamás Krisztián, a támadó Zsótér Donát és a csatár Nenad Lukics is búcsút inthet a kispestieknek.

Tamás és Zsótér szerződése 2023 nyarán jár le, így a duó kevesebb átigazolási díj ellenében is mozdítható lehet, ennek megfelelően több magyar klub is érdeklődött irántuk. Az ősszel hat gólig jutó Nenad Lukics megállapodása is fél év múlva jár le, igaz, egyéves hosszabbítható opciós lehetőséggel.

Ha valóban távoznak ezek a labdarúgók, akkor az eddig is igen csekély bennmaradási esélyek még tovább zuhannának Kispesten. Természetesen megkerestük a Honvédot és a Mol Fehérvárt is a Szappanos Péterrel kapcsolatos hírrel kapcsolatban, de mindkét féltől azt a választ kaptuk, hogy minden hivatalos bejelentést a klub honlapján tesznek meg.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők: –

Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók:

Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Szappanos Péter (Mol Fehérvár), Nenad Lukics (szerb), Tamás Krisztián, Zsótér Donát

 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOL FEHÉRVÁR FC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérnek: –
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Szappanos Péter (Bp. Honvéd)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: Bohdan Lednev (ukrán, Dinamo Kijev – Ukrajna, lejár a kölcsönszerződése)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:–

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik