NB I: Az FTC megérdemli a sikereket – Peter Stöger

Vágólapra másolva!
2022.04.25. 09:54
null
Peter Stöger immár magyar bajnoknak is mondhatja magát (Fotó: Szabó Miklós)
A tavaszi szezonnak Sztanyiszlav Csercseszov irányításával vágott neki a Ferencváros, ám ne feledkezzünk meg Peter Stögerről sem, aki vasárnap ugyancsak magyar aranyéremmel gazdagította edzői karrierje gyűjteményét, hiszen az FTC az Újpest legyőzésével sorozatban negyedik alkalommal lett bajnok a labdarúgó NB I-ben.

 

Az osztrák vezetőedző decemberben, a Debrecen elleni idegenbeli 2–0-s vereség után távozott az Üllői útról, lapunknak vasárnap este nyilatkozott volt csapata (újabb) bajnoki címéről: „Autóban ültem a mérkőzés alatt, ám a feleségem folyamatosan tájékoztatott az állásról. Nagyon örülök a Ferencváros sikerének, és nem azért, mert így magyar bajnok lettem. A klub megérdemli a sikereket, a korai búcsú ellenére is örömmel gondolok vissza az ott eltöltött időre. Sok nehézséggel kellett megküzdenem, van bennem hiányérzet, de remélem, a csapat újra valamelyik európai kupasorozat csoportkörébe jut. Ha úgy alakul, szívesen elmennék az egyik budapesti összecsapására.”

Peter Stöger 15 bajnokin irányította a Ferencvárost, ezeken 32 pontot szerzett a csapat (10 győzelem, 2 döntetlen, 3 vereség).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik