MK: Simon Krisztián beállása fordulópontot jelentett – Csongvai Áron

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2022.02.09. 09:49
Az Újpest nyerőemberei bíznak abban, hogy a Kisvárda legyőzése a Magyar Kupában fordulópontot jelent a csapat életében, s ez kihatással lesz a bajnoki szereplésre is. A nyolc közé kerülést jelentő 2–1-es siker után Csongvai Áronnal és Simon Krisztiánnal beszélgetett az NSO Tv.

„Nagyon örülök, hogy ez a szabadrúgás így jött össze, hiszen ezzel nyerni tudtunk, az csak plusz, hogy az én gólommal” – mondta az NSO Tv-nek Csongvai Áron, aki a 93. percben szerezte meg a lilák továbbjutást érő találatát. Videónkban az utánpótlás-válogatott középpályás felidézi a gól körülményeit, valamint arról is beszél, Simon Krisztián beállása fordulópontot jelentett, különösen, mivel egy perc múlva betalált a Kisvárda kapujába.

Simon Krisztián ugyancsak elmondja az érzéseit a meccsel, a 2022-es év első újpesti győzelmével kapcsolatban, s mindketten kitérnek arra, hogy ez milyen hatással lehet a bajnoki szereplésre.

MAGYAR KUPA
NYOLCADDÖNTŐ
Újpest FC–Kisvárda Master Good 2–1 (0–0)
Budapest,
Szusza Ferenc Stadion,1000néző.V:Vad II
Újpest:
Pajovics – Kastrati (Beridze, 58.), Kuusk, Kutrumbisz, Antonov – Pauljevics, Csongvai, Bjelos, Yahaya (Simon K., 73.) – Croizet (Viana, 59.) – M. Kone (Mitrovics, 59.).Vezetőedző:Milos Kruszcsics
Kisvárda:Hotra – Hej (Leoni, 62.), Králik, Prenga, Peteleu – Karabeljov (Melnik, 62.), Zlicsics (Makowski, 78.) – Navrátil, Nagy Mihály (Ötvös, 78.), Gosztonyi (Mesanovic, 62.) – Camaj.Vezetőedző:Révész Attila

Gólszerző:Simon K. (74.), Csongvai (90+3.), ill. Peteleu (67.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik