Mol Fehérvár: aláírt a belga középpályás – hivatalos

Vágólapra másolva!
2021.02.09. 13:42
Igaznak bizonyult a korábbi sajtóhír: a 24 éves Samy Bourard az NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC-nél folytatja a pályafutását – számolt be róla a székesfehérvári klub a hivatalos honlapján.

„Örömmel tölt el, hogy csatlakozhatok a Mol Fehérvár FC csapatához – idézi a molfehervarfc.hu Samy Bourard-t. Sokat beszélgettem Kovács Zoltán sportigazgatóval, eddigi tapasztalataim alapján a klubnál mindeki nagyon kedves és nyitott. Nagyon várom, hogy részt vehessek az első edzésen, szeretnék mihamarabb pályára lépni tétmérkőzésen is, célom, hogy hasznos tagja legyek a csapatnak, és minél több győzelem részese lehessek.”

„Samy Bourard személyében egy olyan Anderlecht-nevelésű, belga utánpótlás-válogatott játékos csatlakozott hozzánk, aki technikailag nagyon képzett, kapura is veszélyes, a középpályán pedig több pozícióban is bevethető”
– mondta Kovács Zoltán sportigazgató.

A marokkói származású futballista az Anderlechtben nevelkedett, majd szerepelt a Sint-Truidenben és az FC Eindhovenben. Tavaly nyáron az ADO Den Haagban igazolt. A mostani idényben a holland élvonalban tizenhét mérkőzésen összesen háromszor talált be és egy gólpasszt adott.„Örömmel tölt el, hogy csatlakozhatok a Mol Fehérvár FC csapatához – idézi a molfehervarfc.hu Samy Bourard-t. Sokat beszélgettem Kovács Zoltán sportigazgatóval, eddigi tapasztalataim alapján a klubnál mindeki nagyon kedves és nyitott. Nagyon várom, hogy részt vehessek az első edzésen, szeretnék mihamarabb pályára lépni tétmérkőzésen is, célom, hogy hasznos tagja legyek a csapatnak, és minél több győzelem részese lehessek.”

„Samy Bourard személyében egy olyan Anderlecht-nevelésű, belga utánpótlás-válogatott játékos csatlakozott hozzánk, aki technikailag nagyon képzett, kapura is veszélyes, a középpályán pedig több pozícióban is bevethető”
– mondta Kovács Zoltán sportigazgató.

A marokkói származású futballista az Anderlechtben nevelkedett, majd szerepelt a Sint-Truidenben és az FC Eindhovenben. Tavaly nyáron az ADO Den Haagban igazolt. A mostani idényben a holland élvonalban tizenhét mérkőzésen összesen háromszor talált be és egy gólpasszt adott.

TÉLIJÁTÉKOSMOZGÁS A MOL FEHÉRVÁR FC-NÉL
Érkezők: Samy Bourard (belga-marokkói, ADO Den Haag – Hollandia), Dárdai Pál(magyar-német, Hertha BSC – Németország)
Kölcsönbe érkezők: Tordai Árpád (magyar-román, FC Viitorul – Románia)
Kölcsönből visszatérők: Halmai Ádám (Budaörs)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: –
Távozók: Futács Márkó (ZTE FC, szabadon igazolhatóként), Boban Nikolov (északmacedón, Lecce – Olaszország)
Kölcsönbe távozók: Géresi Krisztián (Puskás Akadémia),Tamás Olivér (Paksi FC), Zeke Márió (Budafoki MTE)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Elek Ákos

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik