Mol Vidi: innen hívják a szerb válogatott csatárt

Vágólapra másolva!
2019.01.15. 10:33
null
Egy év után távozhat a szerb támadó (Fotó:molvidi.hu)
Az NB I-es Mol Vidi FC támadója, a nyolcszoros szerb válogatott Sztefan Scsepovics közel áll ahhoz, hogy a télen klubot váltson, a következő állomáshelye a lengyel első osztályú Jagiellonia Bialystok lehet – írja a szerb sport.blic.rs.

 

A 29 éves Sztefan Scsepvoics 2018 februárjában érkezett a Vidihez a spanyol Sporting Gijóntól. Nem indult rosszul a magyarországi karrierje a szerb csatárnak, 14 bajnokin hat gólt szerzett és három gólpasszt is kiosztott, a szezon végén pedig bajnoki címet ünnepelhetett a fehérvári együttessel.

A mostani idényben viszont már csak két NB I-es meccsen szerepelt, kezdőként utoljára július 28-án, a Paks ellen lépett pályára, azután pedig már csak egy percre állt be a Malmö elleni BL-selejtezőn, augusztus 7-én. Utána kikerült a keretből, a hírek szerint a hozzáállásával voltak problémák. Úgy volt, hogy már a nyáron távozik, de végül maradt.

A jelenleg érdeklődő Jagiellonia 20 forduló után a negyedik helyen áll a lengyel élvonalban. A sport.blic.rs.kifejti, hogy a lengyel klubnak Marko Poletanovics és Mile Szavkovics személyében már van két szerb légiósa, Scsepovics lehetne a harmadik a csapatban.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOL VIDI FC-NÉL
Érkezők: Elek Ákos (Kajrat Almati – Kazahsztán), Futács Márkó (szabadon igazolhatóként, legutóbb Hajduk Split – Horvátország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

A második csapatból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek:
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
Sztefan Scsepovics (szerb, Jagiellonia Bialystok – Lengyelország)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik