Honvéd: a Telki-kupa gólkirályát a Chelsea teszteli

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.04. 17:58
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd a hivatalos honlapján jelentette be, hogy három fiatal játékosa is külföldön folytatja pályafutását.

Horváth Csanád a Vitória Guimaraes együtteséhez igazolt, amely Bíró Bencét is a soraiban tudja. A Record értesüléseire hivatkozva áprilisban arról számoltunk be, hogy Bíró profi szerződést kötött a portugál klubbal, ám ezt a kispesti egyesület később megcáfolta. A Honvéd honlapja azt írja, Bíró most már valóban profi kontraktust írt alá a Guimaraessel. Horváth Csanád a Vitória Guimaraes együtteséhez igazolt, amely Bíró Bencét is a soraiban tudja. A Record értesüléseire hivatkozva áprilisban arról számoltunk be, hogy Bíró profi szerződést kötött a portugál klubbal, ám ezt a kispesti egyesület később megcáfolta. A Honvéd honlapja azt írja, Bíró most már valóban profi kontraktust írt alá a Guimaraessel.

A magyar válogatott győzelmével végződő Telki-kupa gólkirályára, Schön Szabolcsra az Ajax már korábban felfigyelt, a friss hírek szerint pedig a Chelsea is kivetette a hálóját a tehetséges támadóra, sőt tesztelésre invitálta.

Arról már beszámoltunk, hogy Szerető Krisztofer a Stoke Cityhez szerződött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik