NB I: Dél-Koreába is vinnék a válogatott szélsőt, kapós védők

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.11. 11:03
Az NB I-től búcsúzó Békéscsaba alapemberei iránt több klub is érdeklődik itthonról és külföldről is, kérdés, kiket tud megtartani az NB II-es szezonra Zoran Szpisljak csapata.

A 29 éves, 22-szeres válogatott szélső, Laczkó Zsolt már korábban bejelentette, hogy nem követi a Békéscsabát az NB II-be, a Nemzeti Sport úgy tudja, Dél-Koreából érdeklődnek iránta. Laczkó Zsolt már korábban bejelentette, hogy nem követi a Békéscsabát az NB II-be, a Nemzeti Sport úgy tudja, Dél-Koreából érdeklődnek iránta.

Ugyancsak távozhat Vaskó Tamás, aki iránt több élvonalbeli klub is érdeklődik. Hasonló helyzetben van az ugyancsak védő Vadász Viktor és a Debrecenből szerződtetett Bényei Balázs. Utóbbit szezonban még élő szerződés köti a csabaiakhoz, akik szeretnék is megtartani a jobbhátvédet, ez azonban nem ígérkezik könnyű feladatnak, ugyanis több NB I-es csapat is érdeklődik iránta, köztük előző klubja, a DVSC is. A csatársorból a 20 éves Oláh László is új klubban folytathatja a pályafutását.

A spanyol Ezequiel Calvente iránt is élénk az érdeklődés, mint már jeleztük, a szélsőt az Újpest mellett a Vasas és a DVTK is szívesen átigazolná. Kérdés, végleg elengedik-e a támadót, mert úgy tudjuk, a még élő szerződéssel rendelkező külföldiek nagyobb részét elsősorban kölcsönadná egy évre a klub, mert bíznak a vezetők az azonnali visszajutásában, és az élvonalban újra számolnának a légiósokkal.

Ami a maradókat illeti: Zoran Szpisljak vezetőedző továbbra is élvezi a vezetőség bizalmát, ő irányítja a csapatot a másodosztályban is, a télen érkezett montenegrói kapus, Vukasin Polekszics pedig meghosszabbítja jövő nyáron lejáró szerződését, vagyis marad Békéscsabán.

ZORAN SZPISLJAK ÉS VUKASIN POLEKSZICS NYILATKOZATÁT ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT SZERDAI SZÁMÁBAN!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik