DVSC: A Vasas-pálya nem NB I-es szintű – Horváth Zsolt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.17. 17:36
A DVSC-Teva labdarúgócsapata vasárnap, az NB I 26. fordulójában az MTK vendégeként szerepel az Illovszky-stadionban, amelynek pályája nem NB I-es szintű a debrecenieket erősítő Horváth Zsolt szerint.

A DVSC múlt kedden a Vasas ellen játszott az Illovszky-stadionban (0–0-s döntetlent), vasárnap pedig az MTK lesz az ellenfele a piros-kékek otthonában.

„Megtapasztalhattuk, hogy nem NB I-es szintű a pálya, de már tudjuk, mi vár ránk, és próbáljuk függetleníteni magukat a körülményektől – mondta a DVSC-t erősítő Horváth Zsolt a debreceni klub honlapjának. – Azon a találkozón egyébként volt egy érvényes gólom, a videofelvételekből egyértelműen látszott, hogy nem volt les. Két szép évet töltöttem az MTK-nál, így nem tudnám azt mondani, hogy ugyanolyan számomra, mint a többi ellenfél, hiszen az emberben ott vannak a szép emlékek, amik hozzákötik a volt csapattársakhoz. A DVSC színeiben két mérkőzést játszottam eddig az MTK ellen. Az elsőn Ibrahima Sidibenek én adtam a gólpasszt, a másodikon pedig három találatot tudtam szerezni, így mindkét meccsen győztesen hagytuk el a pályát. Bízom benne, hogy most sem lesz másképpen, és három ponttal térhetünk majd haza.”

26. FORDULÓ
Mérkőzés Játékvezető
Nézőszámok
Március 19., szombat
15.30
Honvéd–PaksSzabó Zsolt
15.30Puskás Akadémia–VideotonSolymosi Péter
15.30Békéscsaba–ÚjpestErdős József
15.30DVTK–Haladás (Tv: M4 Sport)Farkas Ádám
18.00Vasas–Ferencváros (Tv: M4 Sport)Kassai Viktor
Március 20., vasárnap
15.30
MTK–DVSC
Bognár Tamás
A bajnokság állását itt nézheti meg!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik