NB I: „Lehet, egy szerencsésebb edző kellene a Honvédnak…”

Vágólapra másolva!
2015.10.24. 20:39
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 13. fordulójában, az MTK 2–1-re győzött a Budapest Honvéd ellen. A vezetőedzők így értékelték a látottakat.

„A szép játékot ma felülírta az eredményesség, a kulcs a harciasság volt. Kimondottan rossz meccs volt, nincs ezen mit szépíteni, az ilyeneken kellene a gyilkos ösztön. A pontrúgásoknál minden alkalommal fölénk kerekedett a Honvéd. Természetesen örülök a győzelemnek, de nem vagyok elégedett a csapattal” – értékelt László Csaba, az MTK vezetőedzője a találkozó utáni sajtótájékoztatón.Kimondottan rossz meccs volt, nincs ezen mit szépíteni, az ilyeneken kellene a gyilkos ösztön. A pontrúgásoknál minden alkalommal fölénk kerekedett a Honvéd. Természetesen örülök a győzelemnek, de nem vagyok elégedett a csapattal” – értékelt László Csaba, az MTK vezetőedzője a találkozó utáni sajtótájékoztatón.

„Csak a Honvéd futballozott, mégis az MTK nyert. A védelem hibájából olyan gólokat kaptunk, amelyekre előre készültünk. Ha döntetlen lett volna a vége, akkor sem lennék elégedett. Az első félidőben az MTK színvonalán játszottunk, rosszul. A játékvezető mindent nekik fújt, aztán szereztek egy gólt. Ha ennyire szerencsétlenek vagyunk a helyzeteket tekintve, akkor lehet, a Honvédnak egy szerencsésebb edzőre van szüksége… Az ember életében a születés után a legfontosabb faktor a szerencse. Három szerencsétlen vereségünk volt az elmúlt hetekben. Nyilván ha a csapatnak nincs szerencséje, az azért is van, mert az edző is szerencsétlen” – fogalmazott Marco Rossi, a Honvéd vezetőedzője.

13. FORDULÓ
Időpont Mérkőzés
Játékvezető
Október 24., szombat
15.30 Puskás Akadémia–DVSC 1–1
Andó-Szabó Sándor
17.30 Békéscsaba–Paks 2–3
Berke Balázs
17.30 Haladás–Videoton 1–0
Kassai Viktor
17.30 MTK–Honvéd 2–1
Vad II István
17.30 Újpest–Vasas 2–0
Erdős József
17.30 DVTK–Ferencváros 0–2 Szabó Zsolt
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik