MLSZ: „pirotechnikai büntetés” az NB III-ban, Bognár eltiltása

Vágólapra másolva!
2015.09.08. 16:22
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága csökkentette a Budapest Honvédra kirótt büntetést. A szeptember 8-i ülés határozatai.

NB I
NB I

A FEB a Honvéd–Paks mérkőzés után a Honvédra – szurkolóinak másokat megbotránkoztató és becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető magatartása miatt – kiszabott 350 000 forintos pénzbüntetést 300 000 forintra mérsékelte.

NB II

Bognár György szakmai igazgató
(Csákvár) az egyik felkészülési mérkőzés 87. percében elrendelte csapata játéktérről való le-, majd öltözőbe vonulását, ezért a játékvezető a mérkőzést beszüntette. Bognár 2015. szeptember 8-tól kezdődően minden labdarúgással kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől szóló eltiltást kapott három hónapra.

NB III

Peres Csaba (Cegléd; mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben, megrúgta ellenfelét) két, Lipcsei Márk (Nyírbátor), Szabó Richárd (RKSK), Mihailo Perovics (Újpest II), Laták Bertold (Bölcske), Rubus Tamás (Nyíregyháza) és Scheilinger György (Dabas) egy felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Balatonfüred–Videoton FC mérkőzés után a Balatonfüredet a nézők tájékoztatásával kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

A FEB a Nyíregyháza–Cegléd mérkőzés után a Nyíregyházát, mint visszaesőt, szurkolóinak pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért 50 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik