NB I: Csúcsteljesítményt nyújtottunk az MTK ellen - Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.22. 19:02
Az MTK-nál is elismerik, hogy a 2–0-s FTC-sikert hozó NB I-es bajnokin a zöld-fehérek játszottak jobban. Edzői értékelések.

„Az első félidőben gyengén játszottunk, a Fradi meg jól – mondta Garami József, az MTK szakmai igazgatója a Duna Tv-nek. – A második játékrészben valamivel erősebben futballoztunk, de a Ferencváros megérdemelten nyert. Akadtak lehetőségeink, de jobb volt a Fradi. Bár egy pontra megközelített minket a táblázaton, emiatt nincs rajtunk nyomás.”Garami József, az MTK szakmai igazgatója a Duna Tv-nek. – A második játékrészben valamivel erősebben futballoztunk, de a Ferencváros megérdemelten nyert. Akadtak lehetőségeink, de jobb volt a Fradi. Bár egy pontra megközelített minket a táblázaton, emiatt nincs rajtunk nyomás.”

„Tökéletesen megérdemelt győzelmet arattunk – értékelt Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője. – Kezdettől fogva megmutattunk, hogy meg akarjuk nyerni azt a mérkőzést. Fegyelmezetten, nyitottan, offenzíven játszottunk. Volt egy-két időszak, amikor visszavettünk a tempóból, ekkor az MTK előtt is adódtak helyzetek. Nagyon örülök a mai csúcsteljesítménynek, a szurkolók is elégedettek, csodálatos estét éltünk át.”

„Bár felzárkóztunk az MTK-ra, nem figyeljük riválisunk játékát, mert nincs rá befolyásunk. Az ötödik helyről indultunk el, és pontosan a tervezett irányba haladunk. Meglátjuk, hová vezet ez az út. Az első háromba szeretnénk bekerülni, ez a feladatunk.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik