Felkészülés: volt Loki-légiós bukkant fel a Lombardban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.04. 15:20
Wilson Pereira és Yannick is pályára lépett szerda kora délután a Lombard Pápában, amely gól nélküli döntetlent játszott az NB II-es Sopronnal a két labdarúgócsapat pápai felkészülési mérkőzésén – tudtuk meg a pápaiak hivatalos honlapjáról.

Wilson Pereira, a brazil csatár tesztelését már korábban kommunikálta a pápai klub, Yannick befutása „új fejlemény”. A korábbi korosztályos válogatott kameruni labdarúgó a Bp. Honvéd, a Kecskemét és a Debrecen soraiban játszott Magyarországon. A 27 éves támadó legutóbb Thaiföldön futballozott.

„Pereira szép gólt fejelt, kár, hogy les volt. Ilyen típusú játékosunk Popin személyében már van, így nem érzem, hogy itt kellene tartanunk, Yannickot pedig tovább teszteljük” – idézi Lengyel Ferenc szakvezető értékelését a két próbajátékosról a papa-ma.hu.

Az első félidőben főként taktikai csata folyt a pályán, a kapuk kevésbé forogtak veszélyben. A második játékrészben többet birtokolta a labdát a Pápa, ez szögletekben is megmutatkozott, ám az eredmény maradt gól nélküli döntetlen – írja a lombardfcpapa.hu.

„Brusztolós meccs volt. Azt tudni kell, hogy a Sopron két hét múlva már tétmérkőzést játszik, mi pedig a legkeményebb hetünknél tartunk – értékelt Lengyel Ferenc. – Elégedett voltam a hozzáállással, pozitívum, hogy nem kaptunk gólt, ez korábban nem nagyon volt jellemző ránk. Viszont gólt sem sikerült szereznünk, ez mindenképpen kritika a csapatomra nézve.”

A pápaiakhoz kapcsolódó hír, hogy Stieber András és Vankó Imre szerződtetése ügyében már csak a papírmunka van hátra, mindketten kölcsönbe érkeznek a Perutz Stadionba.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Lombard Pápa–Soproni VSE 0–0
LOMBARD PÁPA: Szűcs (Horváth G.) – Jagodics B., Csizmadia, Gál, Juhász D. (Böröczky) – Stieber A. (Iványi), Pongrácz (Popin), Király (Vankó), Frizoni (Waltner) – Yannick (Eisenberger), Wilson Pereira (Illés)
SOPRON. I. félidő: Heinrich – Maráczi (Fazakas, 28.), Sifter, Jovatic, Nagy Z. – Pintér, Deme, Kapacina – Horváth P. Zamostny, Szabó L. II. félidő: Halasi – Fazakas, Sifter, Baranyai, Nagy Z. – Horváth A., Szabó B., Kapacina – Horváth P. (Pető B., 65.), Zamostny, Kovács Á.
Forrás: lombardpapafc.hu, svse.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik