Videoton: 210 millióért vihetik a Premier League-be Nikolicsot

Vágólapra másolva!
2015.01.27. 08:49
null
Az angol sajtó megerősítette az NSO korábbi hírét. A Crystal Palace és a Bordeaux is kinézte magának a csatárt (Fotó: NS-archív)
Angol beszámolók szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton csatáráért, Nikolics Nemanjáért az angol élvonalban szereplő Crystal Palace, valamint a második ligás Reading is bejelentkezett.

 

NIKOLICS MELLETT RUTINOS CSATÁROKAT FIGYEL A C. PALACE

Az angol Daily Mail érdeklődésére a Crystal Palace-nál megerősítették, hogy nemcsak az NB I-ben listavezető Videoton gólerős labdarúgója, Nikolics Nemanja után érdeklődnek, hanem két másik csatár is a látószögükben van. A fehérváriak honosított támadója mellett még két további csatár van képben a londoni klubnál: Rudy Gestede és Shola Ameobi.

» BŐVEBBEN ITT!

Mint arról korábban beszámoltunk, a cseh sajtó a Sparta Praha érdeklődéséről írt Nikoliccsal kapcsolatban, ám a Nemzeti Sport Online már akkor jelezte, hogy az angol első és másodosztályból, valamint a francia és olasz élvonalból is akadt érdeklődő.

A Daily Mail beszámolója szerint a Premier League-ből a Crystal Palace, a Championshipből a Reading, Franciaországból pedig a Bordeaux jelezte a Videotonnak, hogy lecsapna a csatárra, de megemlítik a spanyol Celta Vigót is az érdeklődők között. A britek állítják, a fehérváriak egy 500 ezer fontos ajánlatra – majdnem 210 millió forint – már rábólintanának.

A csatár ügynöke, Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online érdeklődésére megerősítette az angol érdeklődést.

„Csapatnevekről sosem szoktam beszélni, és most sem mondhatok konkrétumot, de az igaz, hogy az angol első és másodosztályból, illetve a francia és az olasz élvonalból is van érdeklődés. Sőt, ez már több mint érdeklődés, bízom benne, hogy hamarosan egyezség is születhet” – tájékoztatott a menedzser.

 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL
Érkezők: Rémi Maréval (francia, Maccabi Tel-Aviv – Izrael), Mirko Ivanovszki (macedón, CFR – Románia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Papp Máté (PAFC), Milan Perics (Dunaújváros), Zsótér Donát (Dunaújváros)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Borne Barisic (horvát, NK Osijek – Horvátország), Alekszander Grazdani (albán-görög, Ravenna – Olaszország), Juraj Halenár (szlovák, Slovan Bratislava – Szlovákia), Igor Zofcák (szlovák, Slovan Bratislava – Szlovákia)
Távozók: Marco Caneira (portugál, ?), Milan Perics (szerb, Donji Szrem – Szerbia)
Kölcsönbe távozók:Kleinheisler László (PAFC), Nagy Zsolt (PAFC), Papp Máté (Dunaújváros), Zsótér Donát (PAFC)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Álvaro Brachi (spanyol, érdeklődnek iránta: Dunaújváros), Nikolics Nemanja (érdeklődnek iránta: AEK Athén – Görögország, Beitar Jeruzsálem – Izrael, Maccabi Haifa – Izrael, Maccabi Tel-Aviv – Izrael, Crystal Palace, Reading – Anglia, Bordeaux – Franciaország, Olaszország, Celta Vigo – Spanyolország), Dinko Trebotic (horvát, érdeklődnek iránta: Celta Vigo – Spanyolország; Genoa – Olaszország; Lech Poznan – Lengyelország)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik