DVTK: kompromisszumkész a klub Kádár ügyében

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.11. 06:52
Hamarosan pont kerülhet a 24 esztendős Kádár Tamás ügyének végére – legalábbis ebben reménykedik Árki Gábor, a Diósgyőri VTK sportigazgatója.

„Úgy vélem, két héten belül eldől, hogy védőnk hol folytatja pályafutását – mondta Árki Gábor a Nemzeti Sportnak. – A két lengyel csapat, a Lech Poznan és a Lechia Gdansk továbbra is érdeklődik játékosunk iránt, de konkrétumról még nem számolhatok be, ezek inkább puhatolózó jellegű beszélgetések. Kompromisszumkészek vagyunk, ha olyan ajánlat érkezik, amely mindkét félnek, így a klubnak és a labdarúgónak is megfelel, biztosan megegyezünk. Jó lenne, ha minél korábban döntés születne, hiszen ha távozik, valakivel helyettesítenünk kell.”Árki Gábor a Nemzeti Sportnak. – A két lengyel csapat, a Lech Poznan és a Lechia Gdansk továbbra is érdeklődik játékosunk iránt, de konkrétumról még nem számolhatok be, ezek inkább puhatolózó jellegű beszélgetések. Kompromisszumkészek vagyunk, ha olyan ajánlat érkezik, amely mindkét félnek, így a klubnak és a labdarúgónak is megfelel, biztosan megegyezünk. Jó lenne, ha minél korábban döntés születne, hiszen ha távozik, valakivel helyettesítenünk kell.”

A 37-szeres válogatott Kádár Tamás szerződése még másfél évig érvényes, vagyis mindenképp fizetni kell a futballistáért. A Lovrencsics Gergőt is foglalkoztató Lech Poznan jelenleg a harmadik, míg a Lechia Gdansk a tizenharmadik helyen áll a lengyel bajnokságban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik