Honvéd: januártól újra edzhet a tehetséges középpályás

Vágólapra másolva!
2014.12.04. 13:06
Gazdag Dániel, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd 18 éves középpályása októberi sérülése után januártól újra teljes értékű munkát végezhet.

Gazdag Dániel okóber 18-án az MVM-Paks elleni NB I-es bajnokit még végigjátszotta, ám a mérkőzést követő héten combsérülést szenvedett. A kihagyás a tervezettnél hosszabbra sikerült, mivel a sérülés kiújult, így a futballista az elmúlt időszakban többnyire kezelésekre járt.

A középpályás – aki gyerekkorában még azon is elgondolkodott, hogy egy nap bokszoló legyen – a Nemzeti Sport Online érdeklődésére elmondta, januártól újra teljes értékű munkát végezhet a felnőtteknél.

Gazdag Dániel célja, hogy a tavaszi szezonban ismét lehetőséget kapjon az első csapatnál, külföldi folytatásban csak akkor gondolkodik, ha már az NB I-ben bizonyított. A középpályás ebben a szezonban mutatkozott be a Honvéd felnőttgárdájában, az élvonalban négy mérkőzésen lépett pályára, a Ligakupában háromszor, az MK-ban egyszer, s az utóbbi két sorozatban egy-egy gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik