DVTK: újra a klubnál edz a nyáron távozott szerb kapus

Vágólapra másolva!
2014.09.22. 20:47
Újra a Diósgyőr labdarúgócsapatával edz Nenad Rajics. A szerb kapuvédő Antal Botond várható eltiltása és Ivan Rados sérülése miatt tért vissza Miskolcra – számolt be róla a klub hivatalos honlapja, a dvtk.eu.

„Mint ismert, Antal Botondot kiállította a játékvezető a szombati mérkőzésen, így nagy valószínűséggel nem léphet pályára Székesfehérváron – mondta Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója. – Ivan Rados továbbra is kisebb sérüléssel bajlódik, egyelőre nem biztos, tudja-e vállalni a játékot. Szeretünk minden eshetőségre felkészülni, ezért megkerestük Nenad Rajicsot, aki azonnal autóba ült, és ma már Diósgyőrben edz régi társaival. Meglátjuk, hogyan alakulnak a következő napok.”Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója. – Ivan Rados továbbra is kisebb sérüléssel bajlódik, egyelőre nem biztos, tudja-e vállalni a játékot. Szeretünk minden eshetőségre felkészülni, ezért megkerestük Nenad Rajicsot, aki azonnal autóba ült, és ma már Diósgyőrben edz régi társaival. Meglátjuk, hogyan alakulnak a következő napok.”

Rajics az elmúlt nyáron szerződött le a DVTK-hoz, 17 NB I-es mérkőzésen szerepelt a klubban, ám a szezon végén nem hosszabbítottak vele szerződést, azóta nem talált magának új csapatot, így most szabadon igazolható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik