FTC: Benjamin Lauth két évre ír alá a zöld-fehérekhez

Vágólapra másolva!
2014.06.17. 03:11
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros két évre szerződteti a német Benjamin Lauthot.

Amint arról korábban beszámoltunk, Lauth kedden érkezik orvosi vizsgálatra a Fradihoz, miután több ajánlata is volt, de a Ferencvárosét izgalmasabbnak találta, mint a többit.kedden érkezik orvosi vizsgálatra a Fradihoz, miután több ajánlata is volt, de a Ferencvárosét izgalmasabbnak találta, mint a többit.

A német Bild információi szerint már az is biztos, hogy a német támadó kétéves szerződést ír alá a magyar klubbal, és ha megfelel, szerdán el is kezdi az edzéseket. A bajnokságban bronzérmet szerző, így az Európa-ligára készülő Ferencváros mindenképpen szeretett volna csatárt szerződtetni. Hogy Böde Dániel elé, vagy mellé, az hamarosan kiderül.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Batik Bence (MTK – kölcsönből vissza?), Bosnjak Predrag (Haladás), Tomislav Havojic (horvát, NK Istra 1961 Pula – Horvátország), Nagy Dániel (Osnabrück – Németország), Michal Nalepa (lengyel, Wisla Kraków – Lengyelország), Orosz Márk (Lombard Pápa – kölcsönből vissza?)
Távozott/távozhat: Ulysse Diallo (mali, ?), Józsi György (?), Julian Jenner (holland, ?), Aleksandar Jovanovic (bosnyák, DVSC), Laczkó Zsolt (?), Mark Otten (holland, ?), Jack Tuijp (holland ?), Arsenio Valpoort (holland, ?)
Kiszemeltek:Benjamin Lauth (német, 1860 München – Németország), Jasmin Mesanovic (bosnyák, Celik Zenica – Bosznia-Hercegovina), Kenan Piric (bosnyák, KAA Gent – Belgium), Vadász Viktor (DVTK)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik