Paks: Mezőkövesden lesz a mi BL-döntőnk - Éger

Vágólapra másolva!
2014.04.09. 08:49
Kieső helyen áll a Paks a labdarúgó NB I-ben: Éger László csapatkapitány a Nemzeti Sportnak adott interjúban elmondta, Mezőkövesden lesz a BL-döntőjük.  

„A Rákóczi szívességet tett nekünk azzal, hogy legyőzte a Mezőkövesdet, de mi nem foglalkozunk, nem foglalkozhatunk mással, csak magunkkal. Szombaton Mezőkövesdre utazunk, és nincs más választásunk, mint elhozni onnan a három pontot. Meglehet, sokan kinevetnek, ám mi úgy állunk a mezőkövesdi összecsapáshoz, mintha ez lenne a mi BL-döntőnk!” – mondta Éger László. Éger László.

„Nekünk egy esélyünk van, összefogni és – már elnézést a kifejezésért – megdögleni azért, hogy a következő szezonban is élvonalbeli együttese legyen Paksnak. Első lépésként hétfőn összehívtam a társaságot, és elmondtam, bárkinek bármilyen gondja van, tegye félre, aki sértve érzi magát a kevesebb játéklehetőség miatt, bizonyítsa, hogy helye van a kezdő tizenegyben! Úgy váltunk el egymástól, hogy mindenki gyakoroljon önkritikát, gondolja át, mit rontott el eddig, ám kedd reggel már tiszta fejjel jöjjön edzésre.”

„A város szülötteként nekem ez a csapat a mindenem, olyan számomra, mint Xavinak a Barcelona. A városban járva a szurkolók folyton arról faggatnak, mi történik velünk, miért nem nyertünk szeptember óta, sőt még ennél keményebb kérdéseket is kapok. Nem kellemes beszélgetések ezek, de megértem a drukkereket. Azt azért elhihetik, nálam jobban senki sem akarja, hogy benn maradjunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik