Ferencváros: Jenner esetére még visszatérünk - Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.09. 07:04
A tegnapi MTK–Ferencváros (3–2) bajnoki rangadó után már idéztük a Ferencváros vezetőedzőjének, Thomas Dollnak a lefújás utáni szakmai ékelését, a mérkőzést követő sajtótájékoztatón azonban a Julian Jenner kiállítását firtató kérdésre is válaszolt.

„Erre az esetre még visszatérünk az öltözőben. Julian Jenner cselekedete nem tett jót a csapatnak" – mondta a holland szélső kiállításával kapcsolatban a Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll.

Mint ismeretes, Jenner a szombati örökrangadón teljesen ártalmatlan helyzetben rácsúszott Vukmirra a találkozó 55. percében, amiért megkapta a második sárga lapját, mellé pedig a pirosat. Ez annyira felbosszantotta a Fradi-légióst, hogy előbb Vukmirral üvöltött, majd több másik MTK-játékossal, végül pedig ellökte magától Máté Csaba másodedzőt, aki le akarta őt húzni a pályáról, nehogy további butaságokat csináljon. Miután pedig elhagyta a pályát, berúgta csapata öltözőajtaját.

„Szeretnék gratulálni a győzelemhez az MTK-nak. Nagyon gyorsan hátrányba kerültünk, már az első akcióból gólt szerzett a hazai csapat. Ezt követően kiegyenlítettünk, visszajöttünk a meccsbe. A problémák akkor kezdődtek, amikor emberhátrányba kerültünk. Ezt követően nagyon hiányzott a higgadtság a csapatból, igaz, volt, amikor ápolások miatt hét játékosom volt a pályán. Nagyon sok labdát elajándékoztunk, de persze azt sem szabad elhallgatni, hogy az MTK remekül játszott. Nem tudok szemrehányást tenni a fiaimnak, mert 3–1 után is küzdöttünk, megpróbáltunk felállni. Ha ilyen könnyelműen kezeljük a nehéz szituációkat, akkor nem érdemeljük meg, hogy nyerjünk. Az, hogy mindig rohanunk az eredmény után, nincs jól. Három egy után ismét elkezdtünk hinni magunkban, elhittük, hogy meg tudjuk szerezni a második gólt. Lehetett látni, hogy erőben jók vagyunk, a fiúk keményen küzdöttek, hajtottak. Sokkal koncentráltabban kell dolgoznunk, hogy megnyerjük a mérkőzéseket. Csalódott vagyok a vereség miatt, mert saját magunkat vertük meg. Nemcsak én, a csapat is tudja, hogy máshogy kell játszanunk, és a könnyelmű hibákat el kell kerülnünk" – fogalmazott Doll a fradi.hu-n is megjelent bővebb szakmai értékelésében.

Jenner kiállítása

Forrás:MLSZTV

SZAVAZÁS

Ön milyen büntetéssel sújtaná Julian Jennert a klub helyében?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A hazaiak mestere csapata bátorságát, küzdeni akarását emelte ki, véleménye szerint ez volt a siker kulcsa.

„Bátran, határozottan kezdett a csapat, s jól is játszott. Ezt annak ellenére mondom, hogy egyenlítésük után a vendégek eltalálták a kapufát. Nekünk is voltak viszont még lehetőségeink, ám rossz döntéseket hoztunk a kapu előtt" – értékelt a Ferencváros elleni 3–2-es győzelem után Garami József, az MTK szakmai igazgatója. – Küzdöttünk, hajtottunk, nagyon akarták a fiúk a sikert, hiszen nehéz helyzetben vagyunk. Ilyenkor becsúsznak hibák, kapkodtunk is.”

A szakember kitért Csiki Norbertre is, akit hordágyon kellett levinni a pályáról: „Aláfordult a bokája, de remélem, tíz nap alatt felépül. Nem vagyok azonban orvos, úgyhogy pontosabbat csak a vizsgálatok után tudhatunk."

LABDARÚGÓ NB I, 19. FORDULÓ
IdőpontMérkőzés (Tv)
Március 7., péntek
19.00
Lombard Pápa–Mezőkövesd 1–1Vad II István
Március 8., szombat
14.00

KTE-Phoenix Mecano–Diósgyőri VTK 1–1

Németh Ádám
16.00
Puskás Akadémia FC–Budapest Honvéd 0–4 Farkas Ádám
16.00
MTK Budapest–Ferencváros 3–2Andó-Szabó Sándor
18.00
Újpest FC–Kaposvári Rákóczi 1–1 Iványi Zoltán
20.00
Győri ETO FC–Pécsi MFC 2–5
Kassai Viktor
Március 9., vasárnap
16.30
Debreceni VSC-Teva–Szombathelyi Haladás (Tv: M1)Erdős József
18.30
MVM-Paks–Videoton FC (Tv: Sport2) Fábián Mihály
TABELLA ♦ GÓLLÖVŐLISTA ♦ MENETREND ♦ EREDMÉNYEK
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik