Újpest: Vermes Krisztiánnal szerződést bontottak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.07. 13:06
Mint ismeretes, Vermes Krisztiánnal már az elmúlt év végén közölték Újpesten, hogy nem számítanak rá, azóta pedig hivatalosan is elváltak a klub és a korábbi csapatkapitány útjai.

Vermes Krisztián a Nemzeti Sportnak beszélt arról, hogy az Újpest postán feladta a szerződés megszüntetésével kapcsolatos papírokat, melyeket már át is vett, így hivatalosnak tekinthető, hogy szakított a klubbal, immár szabadon igazolható. A hírt később az Újpest hivatalos honlapján is megerősítette.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Mezőkövesd érdeklődik iránta, és ez a lehetőség továbbra is képben van, de megállapodás még nem született.

VERMES KRISZTIÁN A NEMZETI SPORT HOLNAPI SZÁMÁBAN BESZÉL MAJD AZ ÚJPESTTŐL VALÓ ELVÁLÁS KÖRÜLMÉNYEIRŐL, ILLETVE A HOGYAN TOVÁBBRÓL.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők: Nebojsa Koszovics (montenegrói, Standard Liege – Belgium), Nagy János (Szigetszentmiklósi TK – kölcsönből vissza), Lansana Sagna (szenegáli, Racing Club de Dakar – Szenegál), El Hadji Sidibe (szenegáli, Racing Club de Dakar – Szenegál), Zamostny Balázs (Vasas, kölcsönből vissza)
Távozott/távozhat: Grégory Christ (francia, Royal White Star Bruxelles – Belgium), Egerszegi Tamás (gyirmóti kölcsön után Diósgyőri VTK), Erős Ronald (?), Horváth Richárd (Lombard Pápa, próbajáték), Loic Nego (francia, Charlton Athletic – Anglia), Szélesi Zoltán (Vasas ?), Vermes Krisztián (Mezőkövesd ?)
Kiszemeltek: Gyurcsó Ádám (Videoton FC), Jonathan Heris (belga, Tubize – Belgium)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik