PMFC: az ügyvezető nem fogott új szponzorok keresésébe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.01. 22:06
Feleki Attila, a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC ügyvezetője elmondta, január 6-án megkezdik az alapozást a játékosok, akik a velük kötött egyezség alapján három havi elmaradás után válnának szabadon igazolhatóvá. A sportvezető egyelőre nem kezdett új szponzorok keresésébe, mivel az a jelenlegi klubtulajdonos, Matyi Dezső feladata lenne.

„Mind a játékosok, mind a klub alkalmazottai, mind a futballakadémia fiataljai munkába állnak január 6-án, az alapozás megkezdésekor. A futballistákat élő szerződés köti a PMFC-hez, egy hét múlva tehát mindenképpen megkezdődik a munka. A labdarúgók tudnak a fejleményekről, és azt is, hogy a bérek kifizetése azon múlik, mennyiben teljesítik a szerződésükben foglalt kötelezettségeiket" – mondta Feleki Attila a pecsiujsag.hu-nak, hozzátéve, hogy a játékosokkal kötött szerződések kapcsán létezik olyan opció, hogy amennyiben a klubnak három hónapon túli tartozása lesz feléjük, akkor ők szabadon igazolhatóvá válnak. Feleki szerint azonban ettől igen távol állnak, ugyanis mindössze egyhavi, nem bér jellegű juttatással vannak elmaradva. pecsiujsag.hu-nak, hozzátéve, hogy a játékosokkal kötött szerződések kapcsán létezik olyan opció, hogy amennyiben a klubnak három hónapon túli tartozása lesz feléjük, akkor ők szabadon igazolhatóvá válnak. Feleki szerint azonban ettől igen távol állnak, ugyanis mindössze egyhavi, nem bér jellegű juttatással vannak elmaradva.

Feleki arra a kérdésre nem kívánt válaszolni, hogy van-e tartozása, és ha igen, mennyi a klubot működtető gazdasági társaságnak, míg új szponzorok keresésébe nem fogott, mert szerinte az a jelenlegi klubtulajdonos Matyi Dezső feladata lenne. Mint ismert, év végén derült ki, hogy Matyi kiszáll a pécsi futball támogatásából. Vasárnap óta nem lehet elérni a klub honlapját, ám ezt Feleki elmondása alapján egy szerverhiba okozza.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik