Honvéd: Bonazzoli másfél évre írhat alá - Cordella

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.14. 14:51
Mint arról beszámoltunk, a Bp. Honvéddal kezdte meg a téli felkészülést az egyszeres olasz válogatott, nagyon rutinos Emiliano Bonazzoli. A 35. születésnapját a jövő héten ünneplő csatárnak Japánból is van ajánlata, de már a héten a Honvédé lehet, másfél évre írhat alá – ezt Fabio Cordella nemzetközi igazgató mondta el a Tuttomercatoweb.com-nak.

„Múlt szombat óta Budapesten van, és a csapattal edz. Pénteken orvosi vizsgálatra megy, és azt követően aláírhat. A következő napokban hozzuk meg végleges döntésünket. A következő idényre is szerződtetnénk” – idézi Cordellát a Tuttomercatoweb.com.

„A hatalmas Serie A- és Serie B-tapasztalata hasznunkra lehet, felépítése és technikai képessége is segítheti a csapatot, ilyen játékosra van szükségünk” – tette hozzá Cordella.

A Honvéd kedden hivatalos honlapján tudatta, hogy ismét a többiekkel készül sérülése után a csapat szerb légiósa, Borisz Zsivanovics, és mandulaműtétje után megint a csapattal gyakorol Kovács János.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:Kapacina Valér (Várda SE – kölcsönből vissza)
Távozott/távozhat: Sergiu Moga (román, ?), Edixon Perea (kolumbiai, ?), Souleymane Tandia (szenegáli, Domzale? – Szlovénia), Emanuele Testardi (olasz, Sampdoria – Olaszország, kölcsönből vissza, onnan Lecce)
Kiszemeltek: Emiliano Bonazzoli (olasz, szabadon igazolható, legutóbb Padova – Olaszország)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik