Mezőkövesd: négy játékossal csökkentenék a keret létszámát

Vágólapra másolva!
2013.12.13. 18:35
Tállai András, a labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd elnöke a csapat évzáró összejövetelén beszélt arról, hogy mivel menet közben meg kellett erősíteni a keretet, most több játékostól is elköszönhetnek.

Tállai András elnök a klub hivatalos oldalán beszélt arról, hogy az NB I-nek 25 fős kerettel vágtak neki júliusban, de a csapatot menet közben megerősítették, így 29 játékossal fejezték be a szezont. A klubvezető szerint szükség volt az erősítésre, viszont a tavaszi kezdésre szeretnék 25 főre csökkenteni a létszámot. Tállai András elnök a klub hivatalos oldalán beszélt arról, hogy az NB I-nek 25 fős kerettel vágtak neki júliusban, de a csapatot menet közben megerősítették, így 29 játékossal fejezték be a szezont. A klubvezető szerint szükség volt az erősítésre, viszont a tavaszi kezdésre szeretnék 25 főre csökkenteni a létszámot.

„Egyelőre nevekkel nem tudok szolgálni, ugyanis még nem tartanak ott az egyeztetések, de tény, hogy túlságosan bő a keretünk. Január nyolcadikán kezdjük a felkészülést, vélhetően addigra lehet érdemi előrelépés ebben az ügyben” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Hagyaczki József, a Mezőkövesd ügyvezetője.

Kiss Máté, Linas Pilibaitis és Balajti Ádám kölcsönszerződése lejár a télen, ám az ő sorsuk is egyelőre kérdéses.

„Nem tudok érdemi információval szolgálni, egyelőre teljesen nyitott ez a kérdés is, folynak a tárgyalások a háttérben” – tette hozzá az ügyvezető.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESD-ZSÓRYNÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Balajti Ádám (Debreceni VSC – kölcsönből vissza ?), Kiss Máté (Győri ETO – kölcsönből vissza ?), Linas Pilibaitis (litván, Győri ETO, kölcsönből vissza ?)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik