Honvéd: Mancini fia a Serie A-ban szeretne futballozni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.17. 21:04
Az olasz élvonalban (Serie A) szeretne futballozni Andrea Mancini, a Budapest Honvéd labdarúgója. A 21 éves olasz támadó egy itáliai portálnak adott hosszabb interjúban beszélt többek között édesapja, a Galatasarayt irányító Roberto Mancini munkásságáról, a kispesti klubról és új szerepéről a csapatban.

„Meg kellett szoknom az itteni környezetet és a nyelvet, de jól érzem magam, egyre többet fejlődök, örülök ennek a kalandnak – beszélt Magyarországra igazolásáról Andrea Mancini az IlSussidiario.net-nek. – Nem egyszerű, ha az egyik legjobb korábbi olasz futballista fia vagy. Keményen dolgoztam, 200 százalékkal dolgoztam mindig. Most már azonban nem gondolok ezekre a dolgokra, tudom, hogy magamért csinálom."Andrea Mancini az IlSussidiario.net-nek. – Nem egyszerű, ha az egyik legjobb korábbi olasz futballista fia vagy. Keményen dolgoztam, 200 százalékkal dolgoztam mindig. Most már azonban nem gondolok ezekre a dolgokra, tudom, hogy magamért csinálom."

„Az álmom az, hogy a Serie A-ban futballozhassak egyszer, habár egyelőre jól érzem magam Magyarországon. Szívesen viselném a Sampdoria mezét, ahogy az apám is tette – mondta terveivel kapcsolatban Andrea Mancini, majd egy humoros megjegyzéssel zárta mondandóját. – Szinisa Mihajlovics kiváló munkát végez a Sampdoriánál, biztos vagyok benne, hogy bennmarad a csapat. Ha tavasszal jól teljesítek, talán én is Genovában kötök ki."

A Honvéd olasz középpályása hozzátette: korábban kimondottan támadóként szeretett pályára lépni, ám a 4–3–3-as játékrendszerben inkább már támadó középpályást játszik, ami fekszik neki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik