FTC: Én 180 ezret, Moniz 180 milliót keresett - Novák Dezső

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.03. 09:43
A Ferencvárost korábban a Bajnokok Ligája csoportkörébe vezető Novák Dezső szerint, ha Ricardo Moniz magyar edző lett volna, már sokkal hamarabb menesztették volna. A korábbi játékos és edző azt is megemlítette, hogy a holland szakember évi 180 millió forintot keresett.

„Az eredményeket nézve nem meglepő a fordulat, ha Moniz magyar edző lett volna, ez már rég megtörtént volna” – mondta Novák Dezső a Digi Sport Reggeli Start című műsorában.Novák Dezső a Digi Sport Reggeli Start című műsorában.

„Nagyon sok minden kering a levegőben. Ami Moniz munkáját illeti, az elején volt előrelépés, főleg erőnlét szempontjából, voltak olyan meccsek, amikor a csapat kilencven percen át darált. Ez bizonyosan egy idő után eltűnt. Ám ami hiányzott a Fradiból, az a játék, a szórakoztató játék.”

Nehéz lenne vitatkozni Novák szavaival, mely szerint a jobb szereplés idején is a Ferencváros inkább „bedarálta” ellenfelét, mintsem technikai fölényével bizonyult volna jobbnak a riválisnál. Novák szerint Akeem Adams sajnálatos esete sem mentség a mostani gyenge szerepésre.

„A mi időnkben is voltak tragédiák, de a játékos kilencven percre félreteszi a problémákat” – mondta Novák, aki megemlítette, hogy annak idején ő mennyit keresett, s mennyi volt a fizetése most Ricardo Moniznak.

„Amikor bajnokságot, kupát nyertünk, akkor emelték fel a fizetésemet százhúszezerről száznyolcvanezerre. Ma, ha jól tudom és nem pletyka, azt hiszem, hogy Moniz száznyolcvan milliót keresett egy évben.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik