Videoton: Szoros a tabella, a végéig az marad - Vinícius

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.26. 19:47
Paulo Vinícius, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton védője szerint felkészültek arra, hogy ellenünk többnyire beállnak védekezni a csapatok. A brazil légiós nehéz mérkőzésre számít a Lombard Pápa ellen, de a céljaik eléréséhez nyerni akarnak szombaton is.

„Nagyon nehéz mérkőzést játszottunk a Kecskemét ellen. Azt gondolom, hogy a legtöbb csapat, amely a Sóstói Stadionba jön, azzal a céllal érkezik ide, hogy lezárjon minden területet, és nagyon fegyelmezetten védekezzen, ami azt mutatja, hogy erős csapat vagyunk. De sikerült ezt a nehézséget leküzdenünk a pályán, hiszen azok a változtatások, amelyeket a vezetőedző végrehajtott cserékkel, nagyon jól sültek el, mindhárom csereként beállt labdarúgó nagyon jól szállt be a meccsbe. Nagyon fontos, hogy legyenek megoldásaink az ilyen helyzetekre, vagyis amikor hazai pályán beállnak ellenünk védekezni, több választási lehetőségünk is legyen annak feltörésére. Nagyon szoros a tabella eleje, de azt gondolom, hogy ez a bajnokság végig így lesz, de az a célunk, hogy az első helyen maradjunk a szezon végén is" – nyilatkozta Paulo Vinícius a vidi.hu-nak.Paulo Vinícius a vidi.hu-nak.

„Pápán mindig nagyon nehéz mérkőzéseket játszunk, ráadásul ellenfelünk most nagyon jó formában van. Mindentől függetlenül a saját stílusunkat akarjuk játszani. Úgy kell futballoznunk, ahogy eddig is, hogy megszerezhessük a három pontot. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű, de mindent megteszünk a győzelemért" – tette hozzá a 23 éves brazil belső védő.

NB I, 9. FORDULÓ – PROGRAM
Időpont Mérkőzés (Tv) Játékvezető
Szeptember 27., péntek
19.00 MVM Paks–Mezőkövesd (Tv: Duna Tv) Kassai Viktor
Szeptember 28., szombat
14.00 Lombard Pápa–Videoton (Tv: Duna Tv)
Farkas Ádám
16.00 Kaposvári Rákóczi–Diósgyőri VTK Szabó Zsolt
16.00 Puskás Akadmémia–Ferencváros (Tv: Sport1) Németh Ádám
18.00
Budapest Honvéd–Szombathelyi Haladás (Tv: Sport1)
Solymosi Péter

20.00

Kecskeméti TE-Phoenix Mecano–Győri ETO (Tv: Sport1)
Vad II István
Szeptember 29., vasárnap
16.30 Debreceni VSC-Teva–MTK Budapest (Tv: Duna Tv) Erdös József
18.30

Újpest FC–Pécsi MFC (Tv: Sport2)

Bognár Tamás
TABELLA ♦ GÓLLÖVŐLISTA ♦ MENETREND ♦ EREDMÉNYEK

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik