Videoton: Itt az ideje, hogy nyerjünk Debrecenben - Vinícius

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.15. 12:55
A labdarúgó NB I 7. fordulójának rangadóján a listavezető Videoton a hazai pályán mind a négy eddigi meccsét megnyerő, és otthon imponáló, 16–2-es gólkülönbséggel rendelkező DVSC-hez látogat. A székesfehérváriak legutóbb 12 éve nyertek a cívisvárosban, Vinícius szerint éppen itt lenne az ideje, hogy megtörjék a rossz szériát, míg a gólkirályi címre törő Nikolics Nemanja a három pont fontosságára hívta fel a figyelmet.

Nikolics Nemanja (a Videoton támadója): – Nehéz mérkőzésre számítok, tisztában vagyunk vele, hogy Debrecenből nem könnyű pontot vagy pontokat elhozni. Úgy gondolom, hogy a csapat már megmutatta, hogy jó formában van, remélem, a szezon elején megkezdett úton tudjuk folytatni, és elhozzuk a három pontot. A győzelemmel el tudnánk lépni hat ponttal a tabellán, ami nagyon nagy előny lenne, de jelenleg csak arra koncentrálunk, hogy a saját játékunkat játsszuk. Biztos vagyok benne, hogy a szakmai stáb meg fogja találni a nyerő taktikát.Nikolics Nemanja (a Videoton támadója): – Nehéz mérkőzésre számítok, tisztában vagyunk vele, hogy Debrecenből nem könnyű pontot vagy pontokat elhozni. Úgy gondolom, hogy a csapat már megmutatta, hogy jó formában van, remélem, a szezon elején megkezdett úton tudjuk folytatni, és elhozzuk a három pontot. A győzelemmel el tudnánk lépni hat ponttal a tabellán, ami nagyon nagy előny lenne, de jelenleg csak arra koncentrálunk, hogy a saját játékunkat játsszuk. Biztos vagyok benne, hogy a szakmai stáb meg fogja találni a nyerő taktikát.

Vinícius (a Videoton védője): – Az eddigi legfontosabb mérkőzésünk következik az idei szezonban. Mindenki ezt várja, a csapat és a szurkolók is. Nagyon koncentráltan készülünk a vasárnapi rangadóra, reméljük, lesz eredménye, és meg tudjuk nyerni a meccset. Egyrészt azért, mert akkor már hat ponttal megléphetnénk egyik legnagyobb riválisunktól, másrészt, úgy tudom, nagyon régen, tizenkét éve győzött a Vidi Debrecenben bajnoki mérkőzésen, úgyhogy épp itt lenne az ideje. A sorsolásnak köszönhetően a mostani bajnokságban eddig többször játszottunk hazai pályán, mint idegenben, ez azonban csak akkor előny, ha az ilyen meccseket hozni tudja a csapat, ezért is örülök nagyon, hogy sikerült, és százszázalékosak vagyunk a Sóstói Stadionban. Idegenben sem kaptunk még ki, szeretnénk továbbra is megőrizni veretlenségünket, persze legjobban a győzelem tenne boldoggá.

A DVSC-Teva–Videoton összecsapás vasárnap 16.30-kor kezdődik. A találkozóról élő, szöveges tudósítást olvashatnak a Nemzeti Sport Online-on!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik