NB I: Uraltuk a játékot - mondta Moniz magyarul

Vágólapra másolva!
2013.09.14. 22:28
A Ferencváros 2–0-s győzelmet aratott a Lombard Pápa otthonában az NB I 7. fordulójában. Ricardo Moniz, a zöld-fehérek vezetőedzője a mérkőzés után azt mondta, csapata uralta a játékot. A holland mester mindezt magyarul tette. Tóth Bálint szerint a Fradi ellen nem megengedhető, hogy a Lombard kihagyja helyzeteit.
„Böde gyakorlatilag húsz-harminc méteren keresztül vezethette a labdát az első gól előtt, mi behátráltunk, ez védekezésbeli hiba. Ez nem véletlen, a balszerencse üldöz minket. Mecinovics még nem játszott idén bajnokit, a belső védőink folyamatosan lesérülnek. Amellett, hogy gratulálok a Ferencvárosnak, szerintem jó meccset játszottunk, sikerült becsülettel helytállnunk, időnként jól is futballoztunk. Mi nem rúgtuk be a helyzeteket, ezt a Fradi ellen nem engedhetjük meg magunknak” – nyilatkozta a Sport Tv kameráinak Tóth Bálint a meccs után.


„Uraltuk a játékot. Nem rúgtuk meg elég gyorsan a második találatot, s nem szereztünk elegendő gólt, így volt a végén egy kis problémánk – kezdte mondandóját Ricardo Moniz magyarul, majd ezután anyanyelvére váltott. – Meg kell szokniuk még egymást a játékosoknak, Besic és Mateos betegséggel küszködött a meccs előtt, Adamstől pedig azt várjuk, többször kerüljön a védelem mögé, hogy még több labdát adhasson be. Fontos volt Gerson szerepe is a védelem előtt. Diallo és Böde jól kiegészítik egymást, előbbi mozgékonyságával segíti Böde játékát. Szeretnénk, ha Böde minél több ehhez hasonló gólt szerezne, akár a hollandok ellen is a válogatottban.”


(A Sport Tv felvétele)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik