Kecskemét: a visszatérés küszöbén áll Antal Botond

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.31. 09:47
Jó úton halad a mihamarabbi pályára lépés felé a KTE-Phoenix Mecano nyáron ujjtörést szenvedett kapusa, Antal Botond, aki már a hétvégén kapuba állhat a Kaposvár elleni, idegenbeli bajnoki mérkőzésen.

„Egyelőre a céloknak megfelelően zajlik minden, a második fordulót jelöltük meg visszatérésként” – számolt be felépüléséről a klub hivatalos honlapjának a kapus, aki külön edzéssel is készül. „A heti munka során dől el, hogy pályára léphetek-e hétvégén, mindent megteszünk ezért. Legrosszabb esetben a Mezőkövesd ellen már ott szeretnék lenni a harmadik fordulóban.”

A kecskeméti kapus hüvelykujja még július elején egy edzésen tört el, miután szerencsétlenül kapott bele egy lövésbe. Az NB I nyitó fordulójában, a Bp. Honvéd ellen nem léphetett pályára, a lelátóról figyelte társai 3–1-es győzelmét.

„Egyrészt sajnáltam, hogy nem lehettem mögöttük, másrészt viszont abszolút elégedett voltam a látottakkal. Tavaly már sok sorozatot törtünk meg, mondhatni igazi szakértői lettünk a műfajnak, ez most is sikerült. Elsősorban a csapat diadala volt ez. A Honvédot legyőzni mindig nagy fegyvertény.”

A kecskemétiek a Honvéd tíz bajnoki mérkőzésből álló veretlen szériájának vetettek véget.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik