KTE: Fel sem fogtam, hogy NB I-es edző lettem - Bekő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2013.06.25. 11:48
A KTE-Phoenix Mecanónál Horváth Ferencet váltó, tegnap kinevezett új vezetőedző, Bekő Balázs a Nemzeti Sportnak adott interjúban beszélt az új feladatáról, elképzeléseiről.

„Túl gyorsan történt minden, alig volt időm felfogni, hogy NB I-es edző lettem. De nincs mitől tartanom, eddig azért dolgoztam, azért tanultam, hogy ha megkapom a lehetőséget, éljek vele – mondta nem sokkal a kinevezése után a Nemzeti Sport megkeresésére a KTE új vezetőedzője, Bekő Balázs. – Fel sem vetődött bennem, hogy ilyen hamar az élvonalban találom magam. Szeretek dolgozni, a játékosoknak át szeretném adni az elképzeléseimet, és a motiváción is rengeteg múlik. Bekő Balázs. – Fel sem vetődött bennem, hogy ilyen hamar az élvonalban találom magam. Szeretek dolgozni, a játékosoknak át szeretném adni az elképzeléseimet, és a motiváción is rengeteg múlik.

„Az elkövetkező egy-két napban felmérem az együttest, megnézem, melyek azok a posztok, ahol erősítésre van szükség. Két próbajátékos már most is volt, de biztosan jönnek még újak is. A vezetőséggel egyeztetnem kell, kikben gondolkodhatok – beszélt immár a játékoskeretről a szakember, aki kiemelte, a feltétlen támadófutball híve.

„A támadás, a gól a futball lényege” – hangsúlyozta hitvallását Bekő.

HOGY MIÉRT BEKŐ BALÁZSRA ESETT A VEZETŐK VÁLASZTÁSA? OLVASSA EL RÓZSA PÁL TULAJDONOS EZZEL KAPCSOLATOS NYILATKOZATÁT A NEMZETI SPORT KEDDI SZÁMÁBAN! AKÁR DIGITÁLIS FORMÁBAN IS!

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KTE-PHOENIX MECANÓNÁL
Érkezők: Farkas István (Cegléd – kölcsönből vissza), Farkas András (Bajai LSE – kölcsönből vissza), Gyagya Attila (Szolnoki MÁV FC – kölcsönből vissza), Milan Csokics (szerb, Bajai LSE – kölcsönből vissza, Tölgyesi Viktor (Gyirmót FC Győr – kölcsönből vissza)
Távozik/távozhat:Rafael Burgos (salvadori, Ried – Ausztria, kölcsönből vissza?), Kovács Ádám (Nyíregyháza Spartacus, kölcsönből vissza), Mohl Dávid (Újpest FC?), Nagy Patrik (?), Eugene Salami (nigériai, DVSC-Teva, kölcsönből vissza?), Vaskó Tamás (?)
Kiszemeltek: Ivancsics Gellért (Bp. Honvéd), Ivan Jakovljevics (szerb, Szigetszentmiklósi TK), Gjorgji Tanusev (macedón, legutóbb FK Proleter Novi Szad – Szerbia)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik