NB I: Védeni kellene a kreatív játékosokat, várunk vissza Leo! - Kovács I.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.13. 11:20
A Videoton játékosa, Kovács István a facebook-oldalán kívánt jobbulást Leonardónak, a Ferencváros Győri ETO elleni mérkőzésén megsérülő futballistájának. Mint ismert, a tegnapi mérkőzésen Marek Strestík belépőjének köszönhetően eltörött a brazil játékos szárkapocscsontja. Alább a válogatott játékos véleményét változtatás nélkül közöljük.

Gratulálok a Győr bajnoki címéhez.

Nagyszerű játékost veszített el a Ferencváros és a honi labdarúgás, remélhetőleg minél rövidebb időre csak. Mielőbbi jobbulást LEONARDOnak...

Természetesen nem az én kompetenciám eldönteni, de véleményt alkothatok. Szerintem a labdarúgást (ami a nevében is van „labda" nem pedig „emberrúgás") kellene védeni és azokat a kreatív játékosokat, akik ezt a csodálatos játékot próbálják minél élvezetesebb, magasabb szintre emelni. Kérdem én, melyik a rosszabb? Ha más testi épségét veszélyezteted, mozdulatoddal sérülést okozol.

Vagy ha rádragasztják a szimulálós jelzőt, mellyel az adott szituációban saját magadat véded (mert törvényszerű, ha a levegőben vagy és rúgást kapsz kisebb a valószínűsége a sérülésnek), vagy ha szóvá teszed a sportszerűtlen már már „utazó" jellegű belépőket... Az esetek többségében sárga-sárga lap, remélem érzékelhető a különbség!

Várunk vissza LEO!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik