KTE: a műtött hátvéd hat hét alatt épülhet fel teljesen

Vágólapra másolva!
2013.03.04. 14:18
Koszó Balázs, a labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Phoenix Mecano hátvédje arccsonttörést szenvedett a DVSC-Teva elleni hazai bajnokin (0–0), s az orvosi diagnózis szerint hat hetet vesz igénybe a teljes felépülés. A vasárnap megműtött futballista azonban már előbb pályára léphet egy speciális maszk segítségével.

„Vasárnap műtöttek ugye, egyelőre még nem az igazi, jegelnem kell és kapok gyógyszert is. Meg kell várni, amíg elmúlik a duzzanat, utána készülhet el a maszk, amivel a mozgást is megkezdhetem – vázolta fel helyzetét az operáció után lábadozó Koszó Balázs a kecskemetite.hu-nak. – A Kaposvár ellen biztosan nem játszom, a gyógyulásom ütemén múlik, hogy a Győr ellen már számíthatnak-e rám. Az orvosi diagnózis szerint hat hét alatt forr össze teljesen a csont, de ennyit nem kell kihagynom, ezért kell a speciális maszk."Koszó Balázs a kecskemetite.hu-nak. – A Kaposvár ellen biztosan nem játszom, a gyógyulásom ütemén múlik, hogy a Győr ellen már számíthatnak-e rám. Az orvosi diagnózis szerint hat hét alatt forr össze teljesen a csont, de ennyit nem kell kihagynom, ezért kell a speciális maszk."

„Belülről én úgy éreztem, hogy az első félidőben inkább a Debrecennek voltak helyzetei, többet támadtak. Fordulás után viszont már jobbak voltunk, helyzeteink is megvoltak, összességében jó eredményt értünk el" – mondta a DVSC elleni bajnokiról a KTE védője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik