MLSZ: indokolt Puhl Sándor televíziós szerepvállalása

Vágólapra másolva!
2013.02.24. 10:18
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke megvizsgálta Puhl Sándor televíziós szerepvállalását az őt ért kritikák kapcsán, és úgy találta, indokolt a korábbi játékvezető szereplése.

A szakember esetében, aki korábban világbajnoki (1994) és Bajnokok Ligája-döntőt (1997) is vezetett kiemelkedően sikeres pályafutása során, és akit négyszer választottak meg a világ legjobb játékvezetőjének, érthető és indokolt, ha szaktudását nemcsak a labdarúgó-szövetség fórumain, hanem a nagy nyilvánosság előtt, a tévé képernyőin is kamatoztatja. Szabályelemzései, meglátásai és kritikái is a sportág pontosabb megértését, és ezáltal a hazai futball egészének érdekeit szolgálják – áll az mlsz.hu hírében.

Mint ismert, Puhl Sándor évek óta vesz részt szakértőként a Magyar Labdarúgó-szövetség egyik televíziós partnere, a Sport Televízió népszerű műsoraiban. A szövetség szerint ezzel nem összeférhetetlen, hogy az MLSZ társadalmi bizottsága, a játékvezetői bizottság alelnöki posztját is betölti. Amíg munkáját a fent említett szellemben végzi, és a két tevékenységnek nincs negatív hatása egymásra, addig a szövetség vezetése nem gördít akadályt a televíziós tevékenysége elé, sőt támogatja azt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik