Felkészülés: 3-0-ra vezetett a Fradi, de csak ikszelt

Vágólapra másolva!
2013.02.06. 15:58
A Ferencváros felkészülési mérkőzésen 3–3-as döntetlent játszott a szlovákiai MFK Ruzomberok ellen. A zöld-fehérek már 3–0-ra is vezettek a második félidő elején, de a rózsahegyi csapat végül egyenlített.

A Ferencváros újabb felkészülési mérkőzést játszott, Lipóton a szlovák élvonalban szereplő MFK Ruzomberok volt a zöld-fehérek ellenfele. A Fradi pedig nem teketóriázott, már a 10. percben megszerezte a vezetést, amikor is Orosz Márk volt közelről eredményes.



A 33. percben pedig már kettő volt az FTC előnye. Juha Hakola labdáját Somália vágta a kapuba. Az első félidőben fölényben játszott a Ferencváros, megérdemelten vezetett két góllal, a szünet után azonban feljött a Ruzomberok.

Pedig az 55. percben újra a Ferencváros talált be: Somália harcosságát követően Milan Perics elé került a labda, aki megszerezte csapata harmadik találatát. Ekkor azonban nem sok Fradi-szurkoló gondolta, hogy kedvenceik nem nyerik meg a találkozót.

Márpedig ez történt. A 63. és a 75. perc között a rózsahegyi csapat három gólt is szerzett, így a két csapat 3–3-as döntetlennel zárt.

FELKÉSZÜLÉS
FTC–Ruzomberok 3–3 (2–0)
A Ferencváros gólszerzői: Orosz M. (10.), Somalia (33.), Perics (55.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik