DVSC-Teva: az Európába vezető út Kecskeméten kezdődik

Vágólapra másolva!
2013.02.28. 19:37
Nagy Zoltán, a labdarúgó NB I tavaszi rajtját a harmadik helyen váró DVSC-Teva jobbhátvédje szerint az európai kupaindulásra jogosító helyek eléréséhez elengedhetetlen, hogy szombaton Kecskeméten győzelemmel kezdjenek.

„Minden pontra szükségünk van, hogy elérjük célunkat, és a nemzetközi kupaindulást jelentő helyek egyikén végezzünk, ehhez elsőként szombaton nyerni kell a KTE otthonában, erre készülünk" – idézi a dvsc.hu Nagy Zoltánt.

A jobbhátvéd szerint a tény, hogy az első fordulóbeli győzelem általában lendületet ad a csapatoknak, bizakodásra ad okot a szurkolóknak: jó összecsapásra számíthatnak. A bajnoki rajt amúgy is mindig speciális esemény.

„Az idén már játszottunk Magyar Kupa- és Ligakupa-meccset, de a bajnokság teljesen más, az egyik legfontosabb, és már igazán várjuk, hogy elkezdődjön" – mondta a játékos, aki hangsúlyozta: természetesen a másik két küzdelemsorozatot is nagyon komolyan veszik.

A KTE–DVSC mérkőzés szombaton 14 órakor kezdődik a debreceniek számára az utóbbi években kevés sikerélményt tartogató Széktói Stadionban.

NB I, 18. FORDULÓ – PROGRAM, JÁTÉKVEZETŐK, TV-S KÖZVETÍTÉSEK
Március 1., péntek 17.00 PMFC–MTK (Tv: Sport1) Solymosi Péter
19.00 Eger–Diósgyőri VTK (Tv: Duna Tv) Kassai Viktor
Március 2., szombat 14.00 KTE-Phoenix Mecano–DVSC-Teva (Tv: M1) Vad II István
16.00 Haladás–Siófok Oláh Gábor
16.00 Újpest–MVM Paks (Tv: Sport2) Becséri Dániel
18.30 Kaposvár–Győri ETO (Tv: Sport1) Fábián Mihály
Március 3., vasárnap 16.30 Lombard Pápa–Ferencváros (Tv: M1) Farkas Ádám
18.30 Bp. Honvéd–Videoton (Tv: Sport2) Andó-Szabó Sándor

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik