NB I: a sokat hibázó bíróknak Puhl NB II-t ígér, Berzi kivár

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2012.11.28. 15:54
Berzi Sándor szerint az őszi szezon után értékelik az élvonalban tevékenykedő bírók teljesítményét, és a következtetések alapján változás történhet a labdarúgó NB I-ben közreműködő játékvezetők keretében.

Bezi Sándor, a magyar szövetség (MLSZ) játékvezetői bizottságának elnöke úgy nyilatkozott szerdán az MTI-nek, hogy az idény után beszélik át a tapasztalatokat, s ahogy mindig, most is lehetnek változások a bírói keretben, ha ezt szükségesnek ítélik.Bezi Sándor, a magyar szövetség (MLSZ) játékvezetői bizottságának elnöke úgy nyilatkozott szerdán az MTI-nek, hogy az idény után beszélik át a tapasztalatokat, s ahogy mindig, most is lehetnek változások a bírói keretben, ha ezt szükségesnek ítélik.

Puhl Sándor, a testület alelnöke vasárnap a Sport TV Harmadik félidő című műsorában a múlt hétvégén több, indulatokat kiváltó bírói ítélet kapcsán úgy fogalmazott, hogy a sorozatos hibáknak a téli szünetben súlyos következményei lesznek, páran tavasszal az NB II-ben folytatják.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága kedden felmentette Souza Dos Santos Paulo Viniciust, a Videoton játékosát, akit a Pápa elleni vasárnapi találkozón állítottak ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik