NB I: Szivics elégedett az egy ponttal, kapusa már kevésbé

Vágólapra másolva!
2012.10.06. 19:17
A labdarúgó NB I 10. fordulójában az MVM Paks hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a listavezető Győri ETO-val. A mérkőzést követően a két vezetőedző, Szivics Tomiszlav és Pintér Attila, valamint a hazaiak kapusa, Csernyánszky Norbert értékelt a Sport Televízió kamerája előtt.

Szivics Tomiszlav (a Paks vezetőedzője): – Nem szabad elfelejteni, hogy a listavezető ellen játszottunk. Azt gondolom, az első félidőben nagy taktikai csata dúlt a pályán. Próbáltuk meglepni egymást Pintér Attila kollégámmal, de ez nem nagyon sikerült. A második félidőben nyíltabbá vált a játék, mindkét csapat győzelemre játszott, igazságos eredmény született. Ebben a helyzetben elégedettnek kell lennünk az egy ponttal, mert két hét alatt két olyan ellenfél ellen játszani, mint a Videoton és a Győr, nem könnyű. Jelenleg nem vagyunk abban a helyzetben, hogy két csatárral kezdjünk, ezért egyszer Tököli Attila, máskor pedig Simon Attila kezd.Szivics Tomiszlav (a Paks vezetőedzője): – Nem szabad elfelejteni, hogy a listavezető ellen játszottunk. Azt gondolom, az első félidőben nagy taktikai csata dúlt a pályán. Próbáltuk meglepni egymást Pintér Attila kollégámmal, de ez nem nagyon sikerült. A második félidőben nyíltabbá vált a játék, mindkét csapat győzelemre játszott, igazságos eredmény született. Ebben a helyzetben elégedettnek kell lennünk az egy ponttal, mert két hét alatt két olyan ellenfél ellen játszani, mint a Videoton és a Győr, nem könnyű. Jelenleg nem vagyunk abban a helyzetben, hogy két csatárral kezdjünk, ezért egyszer Tököli Attila, máskor pedig Simon Attila kezd.

Csernyánszky Norbert (a Paks kapusa): – Végre nem kaptunk gólt, stabilan védekeztünk, a Győrnek csak egy-két lehetősége volt. Az első félidőben a támadójátékunkkal akadtak gondjaink, kapkodtunk, ami az elmúlt hetekben nem volt jellemző, de a Győr játéka sem volt olyan, mint amire számítottunk. A második játékrészben száznyolcvan fokos fordulatot vett a mérkőzés, hiszen mind a két csapat nagyobb sebességre kapcsolt, itt is, ott is voltak lehetőségek. Úgy gondolom, tipikusan egygólos meccs volt, Simon Attila előtt adódott a legnagyobb lehetőség, de sajnos kimaradt. Megállítottuk a Győrt nagy menetelésében, de ez csak részsiker, az egy pont kevés, mert nagyon sűrű a mezőny. Két hetünk van levonni a következtetéseket, bízom benne, hogy egyre jobbak leszünk.

Pintér Attila (a Győr vezetőedzője): – Nagyon jó mérkőzést játszottunk, mindent elkövettünk, hogy megnyerjük a találkozót. Több lehetőségünk is adódott, de ez egy ilyen nap volt, nem sikerült az ellenfél kapujába találni. Összességében megemelem a kalapom a játékosok előtt, mert szívvel-lélekkel odatették magukat. Az első félidőben is ugyanúgy tette a dolgát mindkét csapat, akkor is voltak gólszerzési lehetőségeink. Mindkét edző próbálta jól feltérképezni az ellenfelet, meglepni a másikat, de ez ma egy ilyen nap volt, nem sikerült a kapuba találnunk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik